• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Erdoğan: Ülkeyi yönetenlerin haremine giriyorlar

Erdoğan: Ülkeyi yönetenlerin haremine giriyorlar
Başbakan Erdoğan Trabzon mitinginde konuşuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon mitinginde halka hitap etti. Erdoğan, "Şimdi biz şehirlerimizde rekor katılımla miting yapıyoruz ya inanın bu mitingi Pensilvanya'daki zattan gizlemişlerdir. Çünkü tansiyonu fırlar. Onun için göstermemişlerdir. Ya da montaj demişlerdir. Bunu kandırmak kolay. Ne olacak ceketinin üzerinden tansiyon ölçüyorlar ya. Hapları verişleri bile değişik. Ama dün İstanbul'u gördüyse dizlerinin bağı çözülmüştür. Tir tir titreyip yanlış yaptık demeye başlamıştır." dedi.   

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları

Tüm Trabzon'u tüm ilçelerini selamlıyorum. Oy benum sevduceğum. (Erdoğan yöresel konuşmayla selamlama yapıyor)
Allah sizlerden razı olsun Trabzon. Allah yol arkadaşlığımızı daim etsin. 30 Mart'ta milletimiz, demorasimiz büyükşehir olan Trabzonu'umuz için hayırlara vesile olsun. Dün Kocaeli'deydik. Oradan İstanbul mitingimizi yaptık. İstanbul adeta Türkiye'nin özeti oldu. Milyonlara hitap ettik. 
 
ALİ ŞÜKRÜ BEY'i KATLETTİLER
 
Trabzonlu bi yigit üzerinden Türkiye üzerinden nasıl oynadıklarını anlatmak istiyorum. Ali Şükrü Bey, Trabzon'un Meclisteki ilk milletvekiliydi. Trabzon'u temsil ediyordu. İlk meclisin yürekli vekillerindendi. Haksızlığa karşı çıkıyordu. Geri adım atmıyor ve hakkı aykırıyordu. Bu kahraman Trabzonluyu bir gece 27 Mart gecesi alçakça şehit ettiler. Bu saldırıyla meclise de mesaj veriyorlardı. Eğer dediklerimizin yapmazsanız sonunuz Ali Şükrü Bey gibi olur diyorlardı. 1950'de Adnan Menderes korkmadı. Milletin sevgisini kazandı. 27 Mayıs ile Adnan Menderes'i milletinden kopardılar ve şehit ettiler. Buradan da başbakanlara mesaj veriyorlardı. Eğer dediklerimizi yapmazsanız sizin de sonunuz böyle olur mesajı veriyorlar.
 
MİLLETİMİZİN ÇIKARINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İÇİN SALDIRIYORLAR
 
Kalkıyor anamuhalefetin adayı vatandaşıma yumruk atıyor. Kardeşim bunlar anarşit, bunların her işi terörle birlikte yürüyor. Sen nasıl benim vatandaşıma yumruk sallarsın. Milletimiz bunlara sandıkta yumruğu vuracak. Statüko yörüngesinde değil milletin yörüngesinde yürüdüğümüz için bizi hedef alıyorlar. Türkiye'nin çıkarını koruduğumuz için bize saldırıyorlar. Sen SSK'nın müdürüyken soydun soğana çevirdin. Neyin helalinden haramından bahsediyorsun.
Sen başbakanı dinleyemezsin. Ama bunlar casusluk örgütü oldukları için bizi dinlediler. Adeta ülkeyi yönetenlerin haremine giriyorlar. Bunu bir tehdit unsuru olarak kullanıyorlar. 

Ne yaparsanız yapın ininize gireceğiz ininize. Er veya geç bunun şakası yok. Bu devleti sokakta bulmadık. Gereken neyse hesabını soracağız. Biz Ali Şükrü Bey gibi dik duracağız.

Eğer şimdi dik durmazsak gelecek hükümetlere, "Sonun Ali Şükrü Bey gibi, Sonun Menderes gibi, sonun Demokrat Parti, sonun Ak Parti gibi olur" diyecekler. İşte bu hükümetlere yapılmasın diye dik duruyoruz. Bizden sonrakilere korkuyu miras bırakmak istemiyoruz. Şantajı miras bırakmak istemiyoruz. Kasetlerle montajlarla dublajlarla yıpratılmalarını istemiyoruz. Bu ülkede vesayetlere son vermek istiyoruz. Çeteyle mafyayla biz mücadele ettik. Çetelerle mücadele ederek biz enerji kaybedilmesin istiyoruz. 

Bu ülkede Allah aşkına biz oyumuzu küfredenlere mi vereceğiz? Hakaret edenlere mi vereceğiz? İftira atanlara mı vereceğiz? Yalan söyleyenlere mi vereceğiz? Yoksa bu millete hizmetkar olanlara mı vereceğiz? Allah sizlerden razı olsun. 

Beş gün kaldı. Bunların ablaları varmış geldiler mi size? Kovdunuz mu onları? Bir daha kapıya gelmesinler ha. Tamam! 

Bunlara şunu söyleyin... Kurun partinizi öyle çıkın meydana. Yalan dolan iftira ile değil ya siz ne biçim bayansınız ya. Ya benim kızımın başörtüsünü senin hocan açtı be! Öyle mi! Ya senin hocan üniversiteye gidecek olan kızımıza başınızı açın gidin dedi ya. 28 Şubatçılara ödül verdi senin hocan ya. Geçin artık geçin. Kendinize çekidüzen verin. Aklınızı iradenizi kiraya vermeyin deyin bunlara. 

Onların bir de abileri varmış. Abiler size geldiler mi? Ne yaptınız? İşte bizim abilerimiz de burada. Abiler... Beş gün kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Ya bunlarda yalan çok. Ne yapıyorlar biliyor musunuz? Bizim müşahitleri arıyorlar. Bunlar sahtekar. Genel merkezden arıyoruz diyorlar. Sizin sandıklarınız değişti. Siz şuradasınız buradasınız gibi yalan yanlış şeyler söylüyor. Şeytanın aklına gelmeyen bunların aklına geliyor. Çünkü bunlar müfteri. Onun için sakın bunlara aldanmayın. 

Biz bayrağımızın çıkarlarını kutsal bir emanet olarak omzumuzda taşıyoruz. Onu yere düşürmemenin mücadelesini veriyoruz. Bu bir istikbal ve istiklal mücadelesidir. Türkiye'nin geleceğini ve istiklalini belirleyecek bir mücadele. Türkiye'yi ya kasetler montajlar şantajlar yönetecek ya da Türkiye'yi siz yöneteceksiniz. Çocuklarımız yönetecek. 

Ya şantaja boyun eğen iradelerini Pensilvanya'ya kiralayan CHP MHP yönetecek ya da milletin partisi AK Parti yönetecek. Ya vesayet ya siyaset diyoruz. İnşallah vesayet bir kez daha kaybedecek ve siyaset kazanacak. 

Ey Kılıçdaroğlu ey Bahçeli dürüst müsün samimi misin? Siyaset önde olmak için yapılır. Arkada nal toplamak için yapılmaz. Tayyip Erdoğan diyor ki bu seçimde eğer biz birinci parti olarak çıkmazsak ben genel başkanlığı bırakacağım diyorum. Birinci parti olmazsak diyorum bak. Ey Kılıçdaroğlu sen birinci parti olamazsan genel başkanlığı bırakmaya var mısın? Bırakamaz! Çünkü bunda yalan çok. Bursa'da televizyona çıkıyor. Diyor ki, yüzde 40'ın altında alırsam ben ve arkadaşlarım bırakacağız diyordu. Yüzde 26 aldı. Hala bırakacak! Ya bunda yalan çok. Bunda dürüstlük yok. Utanmadan sıkılmadan şunu söylüyor. Hırsızdan başbakan olmaz. E doğru... Zaten tek doğru lafın o. Doğru beş senedir CHP'nin başındasın bak Başbakan olamıyorsun. Üç seçime girdin. Senin SSK'da hırsızlığını biliyor bu millet! Neler yaptığını biliyor bu millet. Ya CHP anayasa mahkemesince bile maalesef bu milletin hazinesini dolandırdıkları için trilyonlarca lira ödemeye mahkum edildi ya. CHP bu işte. 

Trabzon öyle bir hakır ki bütün Karadeniz, bütün Türkiye seni duysun. Fatih Sultan Mehmet'in emanetine sahip çıkıyor musun Trabzon. Ali Şükrü Bey'in hatırasına sahip çıkıyor musun Trabzon! Milli iradeye demokrasiye sahip çıkıyor musun Trabzon... Başbakanına sahip çıkıyor musun Trabzon! 30 Mart'ta mührü AK Parti'nin sütununda ampul altında olan o dairenin içine basıyor musun Trabzon! Maşallah Barekallah. Bu millet eğilmez!

Bizim bayrak reklamını gördünüz değil mi? Nasıl buldunuz? Ya taktılar ona kafayı. Böyle olmaz dediler. Bayrak bu bayrak. Yeter ki CHP MHP böyle reklam yapsın. Onların aklına gelmemiş. Onların aklında başka şey var. 

Bu millet bölünmez bu millet eğilmez Türkiye yenilmez. Nasıl oradaki heyecan. Nasıl oradaki aşk! Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda, şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda. Canı cananı bütün varımı alsın da hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda...

Mesele bu mesele bu! Trabzon kahramanların yiğitlerin mert ve dürüst insanların aynı zamanda da alimlerin şehridir. Trabzon özellikle de Of... Nice alimler zahidler gönül insanları hocalar yetiştirmiş bir şehirdir. Bu Pensilvanya'daki gibi değil ha. Bu Pensilvanya'nın ne olduğu kim olduğunu sizler zaten anladınız. Onu zaten tanıdınız. 

Geçen ne diyor? Benimle ilgili ifadesi şu: Yazıklar olsun. Yazıklar olsun... "Bu uzun diyor bize çok hainlik yaptı"... Nasıl hainlik yaptıysam... 17 üniversite kurmak için geldiler hepsini onayladım. Bu muydu hainlik be! Bu ne vicdan be. Okullar için yer istedi verdik. Uluslararası camiada davet ettiler devlet başkanlarına bunları refere ettik. Olimpiyat dediler her desteği verdik. Ne nankörlük ya. Ne istediniz de alamadınız. Ama dert başka. Dershaneleri reforme ettik ya. Rahatsız oldular. Bunların dershanelerinden yavrularınızı alın. Hiç çekinmeyin. Hafta sonları cumartesi pazar takviye kursları adı altında MEB ücretsiz eğitim verecek. Cumartesi Pazar... Bunlar söğüşlediler ya. Bunların okullarından da çocuklarınızı alın. Devletin okulları bize yeter. Dünyanın parasını alıyorlar. Ondan sonra bir de kursa git. Bunlar sülük gibi emdiler sülük. Ama sülük faziletli. Sülük zararlı kanı emiyor. Bunlar faydalı kanı emiyor. Bunlar böyle. 

98'de 28 Şubatın hemen ardından... Bu Pensilvanya'daki zat m. ALİ Biranda konuşuyor. 28 Şubat darbesini destekliyor o zaman. Pensilvanya... 12 Eylülü zaten desteklemişti. M. Ali Biran'da "şu anki Türkiye'yi çok iyi görüyorum, hali hazırdaki Türkiye'den hiç şikayetim yok" diyor. Neler olmuş adam ne diyor. Başörtü yasak, imam hatipler meslek liseleri kapatılmış kutsal değerler ayak altına alınmış insanlar işlerinden atılmış ama Pensilvanya hayatından memnun. Hale bak. Sadece memnun olmakla kalmıyor 28 Şubatçılara ödül veriyor ödül. O dönemin hükümetine Merhum Erbakan ve ortağı Çiller'e beceremediniz artık bırakın diyor. Başörtüsü füruattır diyor. Oflu kardeşlerim böyle hoca olur mu? Trabzonlu kardeşlerim böyle alim olur mu? İnsanların telefonlarını kaydedenden yatak odalarına kadar girenden her işe burnunu sokandan alim olur mu? 

Bakın çok enteresan... İlim ilim bilmektir. İlim kendin bilmektir. Sen kendin bilmezsen ya nice okumaktır. Vaka bu... Şu anda 444 kod numaramız var. Zorunlu 12 yıl eğitim ve öğretim. Bizim yavrularımız başörtülü olarak okullara giriyor mu? İmamhatiplerin orta kısmı açıldı mı? Katsayı engeli kalktı mı? Kılıçdaroğlu "başörtü sorununu ben çözdüm" diyor. Nasıl çözdüyse... Gittiği her yerde bunu söylüyor. 

Devlet dairelerinde başörtülü kızlarımız çalışabiliyor mu? Ey Kılıçdaroğlu sen yat uyu be. Senden birşey olmaz. Gelirken Üsküdar'da oturuyorum. Üsküdar'a müftü yakışır. Veya müftü yaraşır. Yahu dini siyasete bu kadar alet etmek olur mu? Yani oraya müftü demekle kimi aldatacağını zannediyorsun. Senin müftünün de ne olduğunu bu millet biliyor senin de ne olduğunu bu millet biliyor. Şair güzel söylüyor... İdraki meali bu küçük akla gerekmez zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez... Olay bu.... Bunların idraki bu... Şimdi biz şehirlerimizde rekor katılımla miting yapıyoruz ya inanın bu mitingi Pensilvanya'daki zattan gizlemişlerdir. Çünkü tansiyonu fırlar. Onun için göstermemişlerdir. Ya da montaj demişlerdir. Bunu kandırmak kolay. Ne olacak ceketinin üzerinden tansiyon ölçüyorlar ya. Hapları verişleri bile değişik. Ama dün İstanbul'u gördüyse dizlerinin bağı çözülmüştür. Tir tir titreyip yanlış yaptık demeye başlamıştır. 

Çarkçı Kemal Pensilvanya'nın müridi oldu. Dün Mustafa Kemal'in askerleriyiiz diye meydana çıkıyordu. Bugün Pensilvanya'nın askeri oldu. Türkçe olimpiyatlarına katılacakmış. Katılsın. Yanına Tunceli milletvekilini alsın gitsin. Yanına ikna odalarının mucidi vekilini alsın öyle gitsin. Silivriden çıkan vekillerini de alsın öyle gitsin. Hep birlikte Türkçe olimpiyatlarına katılsınlar. Pensilvanya'nın askeriyiz hocam izindeyiz desinler orada. Yakışır çarkçı kemale bu yakışır. 

Dün Bediüzzaman'ın vefat yıldönümüydü. bediüzzaman bu CHP'den çok zulüm gördü. Hayatı boyunca gördü. Vefatının ardından mezarını söktüler. Nakli kubur yaptılar. Yeri de bilinmiyor. Said Nursi diyor ki bu millet kendi iradesiyle CHP'yi katiyen iktidara getirmez. BU partinin iktidara gelmemesi için Demokrat Parti'yi Kuran vatan ve İslamiyet namına muhafazaya çalışıyorum diyor. Kur'anı yasaklayan bunlar değil mi? Ezanı muhammediyi Türkçe okutan bunlar değil mi? Ezan aslına döndüğü zaman Türkiye yeniden uyandı. Bediüzzaman'ın izinden gittiğini iddia eden bu Pensilvanya bu CHP'ye oy toplamak için her türlü çirkinliği yapıyor. MHP de bu Pensilvanya'dan çok çekti. Milletvekili adaylarının kasetlerini onlar ortaya döktü. MHP'ye ahlaksızca saldırdılar. Ama şimdi Pensilvanya'nın vagonu oldu. Yeni bir hezimete doğru emin adımlarla ilerliyor. 

Onlar küfretsinler biz sabredeğiz. Onlar hakaret etsinler biz sabredeceğiz. Biz gücümüzü sizden alıyoruz. Kılıçdaroğlu Bahçeli gibi genel başkanlar olduğu sürece Allah'ın izniyle AK Parti yürüyüşüne devam edecektir. Bu Kılıçdaroğlu bu hareketi öğrendi biliyor musunuz? Rabia işaretini o da yapıyor. İçeriğini farklı söylüyor. Ama onu da öğrenecek. Çünkü bu taklitçi taklitçi . Biz bu Rabia ile ne diyoruz? Bir... Tek millet diyoruz. Üstünlük kavmiyetle ırkla değil. Kim hakka daha yakınsa onunla. İki tek bayrak diyoruz... Üç... Tek vatan diyoruz. Dört... Tek devlet diyoruz... 

http://www.istabulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim