• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Erdoğan: Twitter'ın kökünü kazıyacağız

Erdoğan: Twitter'ın kökünü kazıyacağız
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitinginde “Twitter’ın kökünü kazıyacağız.Uluslararası camianın tepkisi bizi ilgilendirmez” dedi.

Başbakan Erdoğan, dün Edirne ve Tekirdağ'ın ardından bugün önce Sakarya şimdi de Bursa'da partisinin seçmenlerine sesleniyor.

Başbakan Erdoğan, Bursa mitinginde “Twitter’ın kökünü kazıyacağız.Uluslararası camianın tepkisi bizi ilgilendirmez” dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bir tek ceketim var diyip, holdingleri şirketleri milyar dolarları yönetenden alim olmaz. Pencere kenarlarında yattım diye övünüp ananaslarla tespihlerle rafinerilerler ihalelerle, şantajla tehditle meşgul olana alim denmez.
Bu Twitter'ın falan kökünü kazıyacağız. Fitneye izin vermeyeceğiz.
4 Bakanla ilgili fezleke dediler, dün parlamentodayım. Seçime 10 gün var.

Seçimden sonra yapsak olmaz mıydı? CHP, MHP, BDP ve Pensilvanya. Meclisinin kapısını bilmeyenler dün oradaydı. Zannettiler ki AK Parti gelmeyecek. Bize millet bu işi boşuna vermedi.

Önce bir toplantı yeter sayısını sağladılar. İçeri girdiler. Baktılar girdiler bizimkiler de girdi. Takip ediyordum. Bunlar baktılar ki AK Partililerin sayısı az. Ortalığı karıştırdılar ve sonunda oylamaya gelince bunlardan orada 151 kişi kaldı. AK Parti 259'a derslerini verdi gönderdi.

Erzurumlu kardeşlerim Teo pehlivanı bilir. Bunlar da onun gibi, yenilmekten doymazlar.

CHP'nin Genel Başkanı buraya gelmiş ve buradan daha çok kalabalık toplamış. Hangi mahallede? Biliyorsunuz yalanda çok mahirdir. Medya buna 'Çark Kemal' der. Burda da yalanlarını söylemiş gitmiş.

Bursa'da 'Söz veriyorum, namus sözü, Kemal Kılıçdaroğlu sözü' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözü ne demek biliyor musunuz? Anlatayım.

2011 seçimlerinde CHP Genel Müdürü Bursa'ya geldi. Bir televizyona çıktı. 'Yüde 40 oy alamazsam istifa ederim' dedi. Hem de bunu Bursa'da söyledi. Ne kadar oy aldı? Yüzde 26.

27 mayıs günlerinde değiliz. Manşetlere, sokak eylemlerine oldu bittilere pabuç bırakacak değiliz.

Seçim günü, müşahit kartı olmayanlar parti seçim bürolarımızdan müşahit kartı alsın. Sandık kurulu üyeleri muhakkak şafak sökerken orada olsunlar herkesten önce gitsin. orada kuş uçurtmayacaksınız tamam mı abiler? imzalı tutanakları muhakkak alacaksınız. Sandıklarda demokratik bir ders vereceğiz 30 Mart akşamı.

Kardeşlerim çok büyük hizmetler yaptık. Her alanda büyüyen dünyayla yarışan bir Türkiye inşaa ettik. İnşallah çok daha fazlasını yapacağız. Hedef 2023. 

Bursa'da bir cihan imparatorluğu kuruldu. Biz de Bursa'nın emaneti olan bu Türkiye Cumhuriyeti'ni büyütmeye devam edeceğiz.

Bugünlerde dikkat ederseniz bir bayrak reklamı oldu beğendiniz mi? Yargı onu da yasakladı neymiş bu da yasaklara girermiş. Yahu diğer partiler de getirsin bayrak reklamı yapsınlar ya. Bayrak duygusunu ya bu çok önemli. Ben çocuklarıma da ilkokulda şiir okuyacakları zaman baba hangi şiiri okuyalım dediklerinde Arif Nihat Asya'nın "Bayrak" şiirini okuyun diyordum. 

(Arif Nihat Asya'nın Bayrak şiirini kalabalıkla birlikte okudu)

Mithat Cemal Kuntay diyor ki "Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır. Toprak eğer uğurunda ölen varsa vatandır"

Milli güvenliğimizi tehdit eden gelişmelere karşı tüm tedbirleri alırız lamı cimi yok. Ameliyata izin vermeyiz. (Rabia işareti) Ama güzel bir gelişme oldu. Kılıçdaroğlu da bu işareti yapıyor. Ama Kılıçdaroğlu yapar. Dün yine Ankara'da gezerken değişik değişik işaretler yapmış Nasıl oldu bilmiyorum her işareti yapıyor. Çünkü göründüğü gibi olan değil, nereden ne gelirse toparlayabilir miyim diyen birisi Omurgalı olmak lazım siyasette omurgasızdan bir şey olmaz.

TİMSAH ARENASI MÜJDESİ VERDİ İSMİNİ BEĞENMEDİ

Şimdi Bursa'ya bizim bir sözümüz vardı 45 bin kişilik bir stadyum yapıyoruz. Büyükşehir Stadyumu. Gerçi benim pek hoşuma gitmiyor ama TİMSAH ARENASI stadyumu yapılıyor 45 bin kişi kapasiteli. İsmi itibariyle söylüyorum. yani daha güzel bir isim bulunabilirdi niye timsah? Çok mu hoşlanıyorsunuz? Halbuki Bursa'nın yeşiline medeniyetine yakışan bir isim de olabilirdi. Mevcut Stadı da bu tarz mitinglerimizi daha rahat yapacağımız bir kent parkı haline getireceğiz.

(kalabalıktan "yurt istiyoruz" sesleri üzerine) Doğru yurt konusunda eksiğimiz var. Ama bu paralel yapının yurtlarında kalanlar varsa çıksınlar. Çıksınlar. Niye söylüyorum? Kendi KYK'da açık yoksa devletin tesislerinde yurtlarımız yapılana kadar sizi orada ağırlayacağız. Orda da yoksa otellerde ağırlayacağız.

Çocuklarınızı bunların okullarından da alın. Devletin okulu bize yeter! Bunlar okullarda ders vermeyi bıraktılar 30 Mart'a yönelik mesaj veriyorlar. Sen okulda öğretmen misin yoksa başka bir görevin mi var? Çok enteresan şeyler oluyor. Bunlara da prim vermememiz lazım. 

Size ne çileler çektirdiler be senin başın örtülü okula gidemezsin kapatın imam hatiplerin orta kısmını bunları söylediler. kapattılar mı? kardeşlerim ama biz dedik ki sabır. sabrettiniz. Şimdi imam hatiplerin orta kısmı açıldı mı? 4+4+4 uygulaması başladı mı? katsayı var mı? kalktı. İstediğin üniversiteye girebiliyor musun? Ama ben de İmam hatiplilerden meslek liselilerden başarı bekliyorum. En önemli üniversitelere onlar girmeli. Bu rekabette kazanmalısınız. Bak artık düz liselerde de Kur'an'ı Kerim seçmeli ders oldu mu? Peygamber Efendimiz'in hayatı siyeri nebevi seçmeli ders oldu mu? Ey Pensilvanya daha ne istiyorsun be? Şu yapılanları görmeyeceksin de neyi göreceksin ya? 

(vur vur inlesin Pensilvanya dinlesin sloganları üzerine) ama bu işi tamamen bana bırakmayın. 30 mart. asıl orası önemli. sandıkları patlatacaksınız. sandıkları Ak Parti'nin ampuluyle aydınlatacaksınız. 

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim