• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Erdoğan Talimat Verdi, Okula Yardım Yapıldı

Erdoğan Talimat Verdi, Okula Yardım Yapıldı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Vali Mustafa Büyük'ün direktifleriyle...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Vali Mustafa Büyük'ün direktifleriyle Karaisalı ilçesine bağlı Eğlence Şehitler Ortaokuluna spor malzemeleri yardımı gerçekleştirildi.

Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, beraberinde Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Cemal Feridun Sofuoğlu, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Karaisalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Karacaoğlu ile birlikte Eğlence Şehitler Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilere içinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol topları, masa tenisi ile badminton raketi, topu ve diğer spor malzemelerini Eğlence Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Damaksız ile Ortaokul Müdürü Kenan Güler'e teslim ettiler.

Malzeme dağıtımı töreninde konuşan Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla dağıtılan malzemeler sayesinde okulda spor etkinliklerine daha fazla önem verileceğine inandığını söyledi.

Vali Yardımcısı Çakır, son yıllarda hükümetin spora yaklaşımı nedeniyle kentlerdeki spor tesisleri ile köylerde sporda kullanılan malzemelerin arasında farkın giderildiğini belirterek, konuşmasında öğrencilere yönelik şunlara yer verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sizlere farklı branşlarda kullanacağınız spor malzemeleri getirdik. Son yıllarda köy ve beldelere çağdaş spor tesisleri yapıldı ve Avrupa spor malzemeleri kullanılmaya başlandı. Spor sayesinde hepiniz daha sağlıklı olacaksınız. Kendinize özgüven gelecek. Kötü alışkanlıklardan uzaklaşacaksınız. Kazanmayı, kaybetmeyi öğreneceksiniz. Önce kendi okulunuzda sınıflar arası, daha sonra da ilçede okullararası müsabakalarla kendinizi kanıtlayacaksınız. Belki aranızdan ünlü sporcularda çıkacaktır. Bizlerin görevi her alanda başarılı olan öğrenci ve okulları desteklemektir. Aranızdan birçok öğrencinin gelecekte ülke yönetiminde önemli görevler alacağına inanıyorum. Her zaman hedefinizin büyük olması dileğiyle hepinize başarılar diliyorum. Her konuda yetişmenizi sağlayan öğretmenlerinize ve ailenize teşekkür ediyorum."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, çok yoğun işlerine rağmen Eğlence Şehitler Ortaokuluna spor malzemesi gönderilmesini sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek şükranlarını sundu.

Kaymakam Tunç, öğrencilerin derslerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif olarak gelişimlerini sağlamak için olanaklar içinde okul yöneticileriyle koordineli bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Erdoğan Talimat Verdi, Okula Yardım Yapıldı

Erdoğan Talimat Verdi, Okula Yardım Yapıldı

Erdoğan Talimat Verdi, Okula Yardım Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim