• BIST 9548.09
  • Altın 2491.141
  • Dolar 32.4988
  • Euro 34.583
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Erdoğan ses kayıtlarını doğruladı mı?

Erdoğan ses kayıtlarını doğruladı mı?
Başbakan Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı açıklamalar gündemi belirleyen isim oldu. Erdoğan'ın ses kayıtları ile ilgili bazı ifadeleri "ses kayıtlarını doğruladı" yorumlarına neden oldu.

Başbakan Erdoğan’ın dünkü grup konuşmasında kullandığı, “Ben diyorum ki ‘Benimle ilgisi varsa çıkın açıklayın.’ diyorum. ‘Açıklamazsanız namertsiniz.’ diyorum. Şahsımla alakalı aradıklarını bulamadılar, bulamayacaklar. Benim bakanlarımla yaptığım görüşmeleri ancak verebildiler veya eşimle, çocuğumla yaptıklarımı verebildiler.” ifadeleri de “Evdeki paraları sıfırlamaya ilişkin oğlu Bilal’le yaptığı iddia edilen telefon konuşmalarının yer aldığı ses kayıtları nı doğruladı.” şeklinde yorumlandı.

Erdoğan, dünkü grup toplantısında bu konuda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kritik düzenlemelerin yapıldığı seçim sürecinde sık sık gündeme getirdiği iddiasını bu kez “Bu devletin en tepesinden en aşağısına kadar Cumhurbaşkanı’nın da şantaj kaseti bunlarda var, benim de vardı, genelkurmay başkanının da.” sözleriyle dile getirdi. Bu ifadeler, Başkent kulislerinde “Gül’ün şantaj kaseti olduğunu nereden biliyor?” sorusunu gündeme getirdi.

Başbakan Tayyip Erdoğan , Abdullah Gül’ün yalanlamasına ve ‘korkum yok’ demesine rağmen Cumhurbaşkanı’nın şantaj kasedi olduğu iddiasını da yineledi. Erdoğan, dünkü grup toplantısında bu konuda ilginç açıklamalarda bulundu.

Kritik düzenlemelerin yapıldığı seçim sürecinde sık sık gündeme getirdiği iddiasını bu kez “Bu devletin en tepesinden en aşağısına kadar Cumhurbaşkanı’nın da şantaj kaseti bunlarda var, benim de vardı, genelkurmay başkanının da.” sözleriyle dile getirdi.

Erdoğan’ın bu sözleri Başkent kulislerinde “Gül’ün şantaj kaseti olduğunu nereden biliyor?” sorusuna yol açtı. Erdoğan’ın konuşmasının devamında kullandığı, “Ben diyorum ki ‘Benimle ilgisi varsa çıkın açıklayın.’ diyorum. ‘Açıklamazsanız namertsiniz.’ diyorum. Şahsımla alakalı aradıklarını bulamadılar, bulamayacaklar. Benim bakanlarımla yaptığım görüşmeleri ancak verebildiler veya eşimle, çocuğumla yaptıklarımı verebildiler.” ifadeleri de “Evdeki paraları sıfırlamaya ilişkin oğlu Bilal Erdoğan ile yaptığı iddia edilen telefon konuşmalarının yer aldığı ses kayıtlarını doğruladı.” şeklinde yorumlandı. Erdoğan, daha önce bu görüşme için ‘montaj, dublaj’ yorumunnda bulunmuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim