• BIST 9782.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Erdoğan: Paralelle mücadeleye devam

Erdoğan: Paralelle mücadeleye devam
Recep Tayyip Erdoğan il başkanları toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında Paralel yapıyla mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Erdoğan Ak Parti genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Partimize yönelik çok saldırı oldu. Yolumuzdan sapmadan buraya kadar geldik. Amaçları AK Parti'yi hizmet üretemez hale getirmek isteyenler 13 yıl boyunca taarruzu sürdürdü.

Milletin egemenliğine ortak olmaya alışkın güç odakları karşısında AK Parti'yi bulmuşlardır.

Partimizi kurarken bize ömür biçenler iktidarımıza ömür biçenler yanıldılar. Milletimize mahçup olmamak içiçn 13 yıl boyunca çok hassasiyet içinde çalıştık. Hamd olsun 13 seçim kazandık.

Kampanya süresince destek veren, katkı sunan yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

AK Parti için ayrımcılık yapılıyor diyenler Türkiye'nin her yerinde aldığımız oy dağılımına baksın. Tüm illerimizde yüzde 14'ün üzerinde oy aldık.

Biz 7 ilde oy kaybettik CHP-MHP 80 ilde oy kaybetti.

Birincilik yine Rize'de. Rize'ye selamlarımı gönderiyorum. Bayburt ikincisi, Bayburt'u ziyaret edeceğiz inşallah. Gümüşhane, Konya, Aksaray, olarak devam ediyor.

ERDOĞAN SİNCİK'E GİDECEK

İlçelerde ise Adıyaman'ın Sincik ilçesi teşekkürlerimi sunuyorum. Allah nasip ederse özellikle Sincik'e gideceğim. Harran, Güneysu, İkizdere'ye de teşekkürlerimi sunuyorum.

10 Ağustos seçimlerinin galibi Recep Tayyip Erdoğan değil 77 Milyon Türkiye Cumhuriyetidir. Bu seçimin kaybedeni yok.

Yemin edip göreve başladıktan sonra 77 Milyonun cumhurbaşkanı olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Azınlıklar noktasında dünyada bizim gösterdiğimiz hassasiyeti aynı şekilde gösteren bir başka ülke yoktur. Türkiye'de tüm azınlıklar şu anda huzur içinde. Bakın bu kadar Gazze'de olay oluyor. Biz ne dedik, 'Türkiye'deki Museviler bizim vatandaşımızdır, kimse onlara yönelik olumsuz bir yaklaşımda bulunamaz, onlar bizim güvencemiz altındadır.' Bizim meselemiz İsrail yönetimiyledir, İsrail halkıyla da değildir. Biz aklıselimle hareket edeceğiz, duygusallıkla değil.
Yeni Türkiye'ye yeni bir muhalefet gerekir. Bu kaçınılmaz hale gelmiştir. Yeni bir muhalefet Türkiye'nin ihtiyacıdır. Hakaretle muhalefet olmaz.
27 Ağustos'ta olağanüstü genel kuruluna gidiyoruz.

Bu akşam resepsiyondan sonra bütün milletvekillerimizle bir araya gelip kanaatlerini alacağız.
Bu tür hareketleri hazmedemeyenler boş durmaz, şeytan bu dönemlerde boş durmaz. Önümüzdeki iki haftada bu imtihan yoğunlaşacak. Hırs, makam tutkusu, bencillik bizden uzak olsun.
11 Ağustos'un sabahında muhalefetin hezimeti konuşulması gerekirken ısrarla AK Parti'nin geleceği konuşuluyor.
Bu sözlerimle asla hiç kimseyi itham etmiyor hiç kimseyi işaret etmiyorum.
10 Ağustos akşamı bizim zaferimiz Gazzeli çocukların sevinç çığlığı ile karşılandı. Gazzeli çocukların sevinç çığlıklarını kesmek ümmete ve bu davaya ihanet olur.
3 dönem kuralı bir kişinin siyasi yaşamının bitmesi demek değildir. Sadece parlamentoya girmek için bir dönem ara vermeyi gerektirir. 

Şunu unutmayalım AK Parti’yi millet kurmuştur. Milletimizin arzusu hayalleri AK PARti’nin siyasetinde ete kemiğe bürünmüştür. AK Parti 13 yıl boyunca sadece ve sadece milletle yürümüştür. Manda ve himaye kabul etmeyen bir parti olmuştur. Türkiye’de milletin egemenliğine ortak olma alışkanlığına sahip güç odakları karşılarında AK Parti’yi bulmuştur. Medya milletin egemenliğine biliyorsunuz ortaktı. AK Parti döneminde bu ortaklık sona erdirilmiştir. Sermaye milli egemenliğe istikamet çizen bir güç odağıyken AK Parti ile bu vesayet de sona ermiştir. Çeteler ve cuntalar ellerini çekmişlerdir. Bürokratik oligarşi askeri ve sivil bürokrasi, milletin iradesini kısıtlamaktan çıkmışlardır.

BU VESAYET DE SONA ERMİŞTİR

Şunu unutmayalım AK Parti’yi millet kurmuştur. Milletimizin arzusu hayalleri AK Parti’nin siyasetinde ete kemiğe bürünmüştür. AK Parti 13 yıl boyunca sadece ve sadece milletle yürümüştür. Manda ve himaye kabul etmeyen bir parti olmuştur. Türkiye’de milletin egemenliğine ortak olma alışkanlığına sahip güç odakları karşılarında AK Parti’yi bulmuştur. Medya milletin egemenliğine biliyorsunuz ortaktı. AK Parti döneminde bu ortaklık sona erdirilmiştir. Sermaye milli egemenliğe istikamet çizen bir güç odağıyken AK Parti ile bu vesayet de sona ermiştir. Çeteler ve cuntalar ellerini çekmişlerdir. Bürokratik oligarşi askeri ve sivil bürokrasi, milletin iradesini kısıtlamaktan çıkmışlardır.

AK PARTİ'NİN İÇİNDEN DE...

AK Parti her kararı milletle almıştır. Biz partimizi kurduğumuzda bize, hatırlayın. Ömür biçenler vardı. Ama yanıldılar. Onların dedikleri olmadı Allah’ın dediği oldu. Yıpranacağımızı dağılacağımızı düşünenler her zaman yanıldılar. Ne yazık ki bizimle beraber yürüyenlerin içinde bile, son zamanlarda, AK Parti’nin kısa zaman içinde parçalanacağını söyleyenler var. Bu da çok manidar. Biz sadece milletten yetki alan bir parti olduk. Ama biz milletin hayır duasını da her daim yanında bulan bir parti olduk. Milletimize mahcup olmamak için 13 yıl boyunca hassasiyetle hareket ettik.

NET OLMAYI SEVEN BİRİSİYİM

Açık net paylaşıyorum. Net olmayı seven birisiyim. Sosyal medyalarda konuşuluyor. Facebook'u falan da pek sevmem biliyorsunuz. Millet Paralel İhanet çetesiyle mücadelede bize görev ve yetki verdi. Millete paralel ihanet çetesiyle mücadelenin devam edeceği sözünü verdik. 10 Ağustos'ta aldığımız oylarda verdiğimiz bu sözün de payı var. 27 Ağustos'taki genel kuruldan sonra Paralel İhanet Çetesi'yle mücadelenin aynı şekilde devam etmesi millete verilmiş bir sözdür bir vaattir. Genel başkan ve başbakan olacak arkadaşımız da bu yapıya hiçbir şekilde müsamaha göstermeyecek. Bu hem bizim hem milletin beklentisidir. MGK'da da bununla ilgili kararımızı aldık artık bu bizim resmi kayıtlarımıza da farklı şekilde kod adıyla girmiştir. Ulusal güvenliği tehdit eden bir yapıdır bu. Bu paralel ihanet çetesi bizzat şahsıma saldırdı. Aileme alçakça saldırdı. Çalışma ve yol arkadaşlarıma insafsızca saldırdı. Şu anda elimize geçen yeni bulgu ve belgeler var. Tüm bakan arkadaşlarımızı kriptolu telefonlardan dinlediler.
 
PENSİLVANYA KENDİ KİTLESİNE...
 
Özel görüşmeleri dinlediler. Ne kadar kaçırmaya gayret ettilerse de yakalandılar. Şimdi işin diğer safhasına geçiyoruz. Bu bir ihanet şebekesi. Pensilvanya kendi kitlesine dünya malını dünya zevkini hırsı tamahı terketme çağrısında bulunuyor bu zat. Herkesi şantajla diz çöktürmek istediler. Hizmet dediler, fedakarlık dediler, saf temiz bir kitleyi hem maddi hem manevi iliklerine kadar sömürdüler. Oradan devşirdikleri gücü ülke ve milletin aleyhinde kullanmak istediler. Üzerimize mertçe değil sinsice gizlice gözetleyerek montajlayarak kaydederek yani en alçakça metotlarla geldiler sindirmeye çalıştılar. İçimizde veya dışımızda bunu önemsemeyenler olabilir.
 
ERDOĞAN'A ŞAHSİ KİNİ OLANLAR...
 
Erdoğan'a karşı şahsi kini olup bu yapılanları görmezden gelenler olabilir. Düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek sempati duyanlar olabilir. Yanında yöresinde bunları tutanlar kucak açanlar bunlara imkan temin edenler bunlarla irtibatını sürdürenler olabilir. 
Onlara hatırlatıyorum. Paralel ihanet çetesinin hedefi Erdoğan onun ailesi çalışma arkadaşları değildir. Bu çetenin hedefi İstiklalimizdir bayrağımızdır vatanımızdır milletimizdir. Bunu böyle bilin. 
 
Hala bunu göremeyenler varsa Rabbime dua ediyorum ki gözleri açılsın. 
Basit hesaplarla bu mücadeleden asla geri durulamaz. 
 
YAHU BİR KERE ÖLÜR İNSAN
 
Acaba böyle yaparsak başımıza bir şey gelir mi diye düşünenler olabilir. Yahu Bir kere ölür insan. Her gün ölmenin ne anlamı var. 
 
30 Mart'ta bize nasıl saldırdıklarını gördünüz. Kimlerle nasıl kumpasa girdiklerini gördünüz. AKP karşısında kim güçlüyse onlarla iş tuttular. 
 
PARALEL YAPININ TABANINDAKİ İHLASLI KARDEŞLER
 
Parelel yapının tabanında saf temiz ihlaslı kardeşler var. Ailece görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Paralel yapının medyasıyla bu kardeşlerimiz sanal bir atmosferle itaatkar tutulmaya çalışılıyor. Hala medyaları şu anda milli iradeyi nasıl inkıraza uğratırız hesabını yapıyorlar. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim