• BIST 9092.87
  • Altın 2324.401
  • Dolar 32.3603
  • Euro 34.9324
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Erdoğan: Muhalefet neden IŞİD'i konuşuyor?

Erdoğan: Muhalefet neden IŞİD'i konuşuyor?
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congressium'da, "Yörük Türkmenleri Cumhurbaşkanını Seçiyor" programında konuştu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları;

Sultan Alparslan 1071'de Anadolu'nun kapısını Türklere açtığında, Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethettiğinde, Mustafa Kemal Cumhuriyet ilan ettiğinde hangi duyguyu yaşıyorduysa biz de şimdi aynı duyguyu taşıyoruz.

Türkiye kendini toparlandığı halde kendi vatandaşların haklarını inkar etti. Dışarda da Türk kardeşlerine sahip çıkmadı, Azeri kardeşlerimiz Ruslara teslim edilirken CHP seyrediyordu. 1946'da Irak'ta Türkmen kardeşlerimiz katledildi Türkiye yine sessiz kaldı. Bu suskunluk bizim iktidarımızla sona ermiştir. Türkiye bütün mazlumların ve akrabalarımızın sesi olmuştur.

Türkiye demek barış demek, huzur demek, adalet demek. Türkiye Bayrağı'nı kim görürse içine güven doluyor.

BUNU KILIÇDAROĞLU DENEN ADAM DA BİLİYOR

Suriyelilere kucak açtığımız zaman yurt dışındaki Türklerle, Türkmenlerle ilgilenen bir hükümetiz. Muhalefet bunu anlamadı, anlamak istemedi. Bizim yaptıklarımızın anlatılacak olanı vardır, anlatılamayacak olanı vardır. Bunu Bahçeli de biliyor, Kılıçdaroğlu denen adam da biliyor. Ama hakkı söylemek, er kişinin işidir her kişinin değil.

Bahçeli bu ülkede 3,5 yıl Başbakan yardımcılığı yaptı kaç defa Türkmen kardeşlerimizi ziyaret etti, kaç defa Balkanlara ve Avrupa ülkelerine gitti.

Maddi imkanımız vicdanımız ve öfkemizle Gazze'nin yanında olduk.

Irak ve Suriye Türkmenlerini seçim malzemesi yapmak son derece tehlikelidir. Anlatılacak olan konular var anlatılamayacak konular var.

MUHALEFET NEDEN IŞİD'İ KONUŞUYOR?

Muhalefet neden sürekli IŞİD'i konuşuyor? Musul'da alıkonulan 49 vatandaşımız hayatını ve oradaki Türkmenlerin hayatını tehlikeye atıyor.

CHP ve MHP Pensilvanya ihanet çetesinin uşaklarıdır. Türkiye düşmanı şebekenin inlerine girdik, giriyoruz.

Türkmenistan'da Sultan Alparslan'ın türbesini bulduk İnşallah onu da aslına uygun olarak restore ettireceğiz.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim