• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Erdoğan Kayseri'de halka hitap etti

Erdoğan Kayseri'de halka hitap etti
Başbakan Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Kayseri'de halka hitap etti.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında Kayserililere seslendi.

Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yol arkadaşı Abdullah Gül'ün memleketinde birlik, beraberlik ve dava bilincinin önemine değindi. 

İşte konuşmasından satır başları;
Muhalefet parti liderleri sadece koltukta oturmak için geliyorlar başarılı olmak için gelmiyorlar.

Biz milletin partisiyiz, bize milletten başka kimse istikamet çizemez dedik.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini başlattık. Abdullah Gül kardeşimi cumhurbaşkanı seçtik. Türkiye için kaos sebebi olan cumhurbaşkanlığı seçimi parlamentodan alalım millete verelim dedik. Bunun kararını çıkardık. Millet ne dedi? Yüzde 69 oy oranıyla vekiller değil biz seçeceğiz dedi. Ona da itiraz ettiler. Anayasa değişikliği dönemin cumhurbaşkanı tarafından veto edildi. Biz kararımızda ısrar edince mesele işte o zaman halk oylamasında kaldı. 

ABDULLAH GÜL'ÜN MEMLEKETİNDE DAVA VE KARDEŞLİK VURGUSU

Sayın Abdullah Gül ile son derece uyumlu başarılı bir dönemi yaşadık. Tabi bu süreci hazmedemeyenler devamlı nifak tohumlarını ektiler. Ülkemiz için devletimiz için yaptıklarımızdan dolayı hep fitne sokmaya çalıştılar. Bunlardan bir tanesi de Bahçeli. Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyor biliyor musunuz? Acaba bu araya nasıl fitne atabilirim… “Tesadüfen başbakanlığa gelmişsin orada dur işte” diyor. 
Bizi pusuya düşürmeye çalıştılar ama başaramadılar. Biz cihanı titreten Osmanlı çınarının kollarıyız. Bizim davada arkadaşını satmak, yolda bırakmak yoktur. İsimler fanidir baki olan davadır.
Biz nifak için pusuda yatanları sevindirmeyeceğiz Bahçeli'yi sevindirmeyeceğiz. Kılıçdaroğlu gibi tiplere prim vermeyeceğiz. Bunlara 3 tane koyun teslim et kaybederler. 

EKMEL BİLYELERİ İYİCE DAĞITMIŞ

Biz çarkçı Kemal'i biliyorduk ama bir de çarkçı Ekmel çıktı. Ordu'da AK Parti'den seçilmiş olan birisini takdim ederken AK Partili Ertuğrul Özkök dedi herhalde Ertuğrul Özkök kalp krizi geçirmiştir. Ekmel iyice bilyeleri dağıtmış durumda.

KADASINI ALDIKLARIM

Kadasını aldıklarım bu iş Kayseri'de bitmiştir. 10 Ağustos'ta sandığa giderek milletin adayını cumhurbaşkanı yapacaksınız.
Erdoğan ezan okunurken konuşmasına ara verdi.
Kardeşlerim başörtülü, başı açık, Türk, Kürt, alevi ,sünni, ayrımı yok. Birlikten çokluk doğar. Kılıçdaroğlu' alevilikten korkma açıktan söyle diyorum kalemşörleri hemen devreye giriyor. 
Güneydoğu'da silahlı örgütün uzantısı olan parti maalesef ki benim partimin meclis üyelerini tehdit ettirerek istifa ettirmeye çalışıyorlar.

Bugün konuştuğum Yardımcı Doçent Bir hanım kardeşimiz bana teşekkür etti. Başörtülü olarak okuyamadığım okulumda ders verebiliyorum dedi. Yine bir doktor başörtülü olarak çalıştığı için teşekkür etti.

Kaynak: Haber7

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim