• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Erdoğan: İsviçre hesaplarında param varsa...

Erdoğan: İsviçre hesaplarında param varsa...
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Vatandaşı ile bir olan devlet anlayışı vardır. Bu ülkenin sahibi sizlersiniz. Siz ne derseniz bu ülkede o oluyor.

Başbakanınıza, genel başkanınıza yani damadınıza sahip çıktığınız için Allah sizden razı olsun. Hatırlıyor musunuz, ben bu meydandan Pınarhisar'a gittim. Ne yaptım adam mı öldürdüm? Bir şeyler mi çaldım? Ne yaptım? Ziya Gökalp'in MEB'in kitaplarında da onaylı şiirini okudum. Ben burada okuduğum şiir yüzünden Pınarhisar'a gittim. Minareler süngümüz, kubeler miğfer Camiler kışlamız, müminler asker dizelerini okuduğum için mahkum edildim. Eski Türkiye'de türkülerle, kitaplara annenin evladıyla ana dilinde konuşmasına yasak vardır, bunları biz kaldırdık.

ŞİMDİ YENİ TÜRKİYE VAR

Kardeşlerim eski Türkiye'de kan, gözyaşı ve acı vardı. Eski Türkiye'de Siirt'in sesinin ulaşmadığı duvarlar vardı. Biz bunları yıktık. Sizin istedikleriniz milli birlik ve kardeşlik projesiyle yerine getirmedik mi? Şimdi yeni Türkiye var.

ÇÖZÜM SÜRECİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETTİ

Yeni Türkiye'de dağa çıkan değil kendi ülkesinde üniversiteye giden gençler var. 77 milyonun kardeşliğini daha da ileri seviyelere götüreceğiz. Çözüm sürecini siz istediniz, bir yıldır bu sürece siz sahip çıktınız. şimdi de sürece sahip çıkmanızı istiyorum. Bu sürece dua etmenizi istiyorum. Çözüm süreci birilerini ciddi derecede rahatsız etti. Yüreklerimizi, evlerimize gelen ferahlık birilerini rahatsız etti. Büyüyen ekonomi, güçlenen Türkiye birilerini rahatsız etti. Önce Gezi parkı dediler, şimdi 17 ve 25 aralık darbe girişimi ile Türkiye'ye sabotaj düzenlemek istediler.

AĞAÇ BAHANE GERİSİ ŞAHANEYDİ

Gezi Parkı eylemlerinde ağaç, bahçe bahaneydi, gerisi şahaneydi. Ne oldu? Güzel neticeler mi aldılar? Molotofla, esnafın camını çerçevesini indererek demokrasi mi gelir?

BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ

Marjinal sol örgütler, anarşistler, teröristler, vandallar işte bu MHP ile CHP ile Pensilvanya ile BDP ile ittifak halinde sokakları karıştırmak istiyorlar. Hiç merak etmeyin, asla umutsuz olmayın. Biz bütün bunların hesabını soracağız.

BUNLARIN AMACI YOLSUZLUK DEĞİL, MİLLİ İRADEYİ ÇALMAK

Biz yolsuzluklarla mücadale ile bu günlere geldik. Bunlar yolsuzluklarını peşinde koşmuyor, Bunlar milli iradeyi çalmak istiyorlar. Sandıktan umutları yok. Sandıkta bir kez daha kaybedeceklerini biliyorlar. Sandık dışı yol arıyorlar. Sandık dışında her yol antidemokratiktir, ahlak dışıdır, edep dışıdır.
Marjinal sol örgütler vandallar, MHP, CHP ve Pensilvanya ile ortak haraket ediyor.
CHP Genel müdürü benimle ilgili yeni bir yalan uydurdu. İsviçre bankalarında 13 hesabım varmış. Eğer o hesaplarda para varsa sana vereceğim. Sen fakirsin ya. 

ZERRE KADAR ŞEREF VARSA...
 

Senin cibiliyetin düzgünse, bu hesaplarda hangi bankadaysa, vicdanın varsa, bu hesapları bul, çıkart. Ben de bu hesaplarda çıkan parayı varsa; sen çok fakirsin ya, sana vereceğim. Yalanın kuyruklusunu biliyorduk ama bu kadarını bilmiyorduk ya. Adamın bütün hayatı iftira üzerine kurulu. Çünkü fetvayı veren hocaları da var artık. Fetvayı da Pensilvanya'dan alıyorlar. Ondan sonra da 'iftira at tutmazsa da iz bırakır' diyorlar. Bu hangi bankadaysa çıkart. Madem sana 13 bankada hesabım olduğunu söylediler, çıkart. Ondan sonrada senle o parayı tahsil edelim sana vereyim onu. İnsaf ya, insaf. Yalan olur da bu kadar olmaz. 
 
NİHAT ÖZDEMİR SİİRT'E İMAM HATİP İNŞA EDECEK
 
Oradan hanım kızlarım imam hatip diye sesleniyor. İnşallah hemşehriniz Nihat Özdemir Siirt'e 85 derslikli bir imam hatip inşa ediyor. Ama biz sizden başarı bekliyoruz. Çok çalışacaksınız...

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim