• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Erdoğan Hayranı Çocuğa Başkan Özaltun Sahip Çıktı

Erdoğan Hayranı Çocuğa Başkan Özaltun Sahip Çıktı
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, geçirdiği sağlık sorunları yüzünden bir süre önce yürüyemez hale gelen ve bu yüzden öğrenim...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, geçirdiği sağlık sorunları yüzünden bir süre önce yürüyemez hale gelen ve bu yüzden öğrenim gördüğü okuldaki arkadaşlarından da ayrı düşmek durumunda kalan 8 yaşındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayranı Toprak Onur'u ailesiyle yaşadığı evinde ziyaret etti.

Başkan Özaltun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Tayyip amcayı görmek ve onu öpmek istiyorum" diyen bedensel engelli Toprak Onur'u beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte ailesinin yaşadığı ilçeye bağlı Sarıköy Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti. Yaşadığı sağlık sorunları yüzünden artık sadece emekleyerek hareket edebilen Toprak'ı severek oyuncaklar hediye eden Başkan Özaltun, ailesinden ve evde eğitim veren öğretmeninden rahatsızlığı ile ilgili bilgiler aldı. Toprak'ın ilkokul öğrenimine başladıktan sonra bir süre sonra bilinmeyen bir sebeple yürüme problemi yaşamaya başladığını ve bugüne kadar rahatsızlığı ve yürüme problemi ile ilgili olarak tam teşekküllü bir hastanede bir uzman doktor kontrolünden geçmediğini ailesinden öğrenen Başkan Özaltun, ziyaretinde küçük çocukla ilgilenilerek tam teşekküllü bir hastaneye götürülmesi ve sağlık kontrolünden geçirilmesi talimatını verdi.

Başkan Özaltun, alınan hediyelere çok sevinen Toprak'a "Allah'ın izni ile seni bir yürütebilirsek bilgisayar da alacağım" diyerek bilgisayar alma sözü de verdi.

EĞİTİMİNE EVDE DEVAM EDİYOR

Kısmi felç hastası Anne Rukiye Onur ise küçük Toprak'ın bugüne kadar sadece televizyon ekranlarından tanıdığı ve çok sevdiğini belirttiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın artık ismini de ders gördüğü defterine yazabildiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından görmeyi çok istediğini dile getiren Rukiye Onur, Başkan Özaltun'a Toprak'a sahip çıktığı ve kendilerine yardımcı olmasından dolayı da teşekkür etti.

Evde eğitim veren ilkokul Öğretmeni Kamil Afacan da, birlikte ders yaptıkları ve okuma yazmayı öğretmeye çalıştığı Toprak'ın yaşadığı rahatsızlıklarından dolayı eğitimine artık evinde devam edebildiğini ifade etti. Afacan, hafta içerisindeki belli günlerde evde verilen eğitimin haricinde hafta sonu bir gün de rehabilitasyon merkezine gönderildiğini kaydetti.

AİLEYE DE YARDIMDA BULUNULDU

Belediye Başkanı Özaltun, Toprak'ın aynı evi paylaştıkları annesi Rukiye ile çeşitli sağlık sorunları bulunan diğer yakınlarına da giysi yardımında bulundu. Ailenin kaldıkları ev ortamını da inceleyen Özaltun, evde bakım hizmetinden istifade ettirilmeye başlanılan ve maddi güçlükler yaşayan ailenin yardım talebi üzerine ikametgahında fiziki şartlarla ilgili görülen ihtiyaçlarının giderilmesi talimatını da verdi.

Erdoğan Hayranı Çocuğa Başkan Özaltun Sahip Çıktı

Erdoğan Hayranı Çocuğa Başkan Özaltun Sahip Çıktı

Erdoğan Hayranı Çocuğa Başkan Özaltun Sahip Çıktı

Erdoğan Hayranı Çocuğa Başkan Özaltun Sahip Çıktı

Erdoğan Hayranı Çocuğa Başkan Özaltun Sahip Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim