• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Erdoğan' dan yazarlara sert Twitter yorumu

Erdoğan' dan yazarlara sert Twitter yorumu
Başbakan Erdoğan Ankara'da halka seslendi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...
 
-Tek millet dedik. her yerde söylüyorum ben Türkü Türk olduğu için, Kürdü Kürt olduğu için Lazı Laz olduğu için sevmiyorum. Beni yaradan Allah onları da yarattığı için seviyorum. 
 
-Biri çıkıyor ben Türklerin temsilcisiyim diyor. Hadi oradan. Nerden aldın sen bunun patentini ya?
 
-Millet eğilmez Türkiye yenilmez bunu görecekler. Biz kefenlerimizi giyerek yola çıktık. Bunlar Menderes'i sallandırdılar iki arkadaşını şehit ettiler. Bunları Mısır'dakilerden ne farkı var? Ey Batı neredesi?n Niye sesin çıkmıyor? Hani AB'de idam kalkmıştı. 529 idam kararı çıktı. Silahla mı yakaladın bunları? Zalimler için yaşasın cehennem. Şu anda bazıları televizyonlara çıkıp bizimle ilgili yakıştırmalar yapıyor ya 'diktatör' 'tek adam' diye.
 

- Siz diktatör görmediniz. Kaçacak delik ararsın delik. Erdoğan'a küfredeceksin hakaret edeceksin utanmadan sıkılmadan diktatör diyeceksin. Neymiş bu ara tweetler kesilmiş. İstanbul'da 2 milyonu aşkın insanla referandum yaptım şimdi burada yapıyorum. 

-Bizim mahremimize, yalan yanlış yakıştırmalar yapıp da uyarımıza rağmen kaldırmadılar. Böyle bir olaya yola gelene kadar ben 'hayır' dedim siz ne diyorsunuz?
 
-Televizyonlara çıkıyorlar milletle birlikte yaşamayan kişiler, 'AK Parti prestij kaybediyor' diyorlar. Bizim prestijimiz ne sizin ne Avrupa'nın nezdinde biz halkın ve Hakkın nezdindeki prestijimize bakıyoruz.
 
-Bir twitter'ın savunmasını yapmak bu ülkenin köşe yazarlarına mı kaldı? Benim bakanıma 'hırsız' diyecek Başbakanına 'hırsız' diyecek. 
 
-79 senede 230 milyar dolara, 12 senede 590 milyar dolar ilave ettik. Şu anda milli gelir 820 milyar dolar. Yolsuzlukların olduğu ülkede buraya gelebilir misin? İşçimi memurumu zorunlu tasarruf adı altında sömürdüler. 13,5 katrilyon para kestiler. Biz 13,5 katrilyonu da ödedik. Bunlar CHP, SHP, MHP, DSP döneminde kesildi. 
 
-23 milyar dolar IMF'ye borcu biz ödedik. Şimdi IMF bizden borç istiyor. 
 
-Bunlar Ziraat Bankası'nı Halk Bankası'nı Vakıf Bank'ı sömürdüler. 
 
-Bunlarda takiye var, yalan var, iftira var. Bunlar cemaat falan değil adeta haşhaşi örgütü. Bunların terör örgütünden ne farkı var? Cumhurbaşkanı'nı Başbakan'ı dinleyenden nasıl cemaat olur?
 
-Biz ilçe belediyemizle inşallah büyükşehir belediyemizi merkezi yönetimle birleştireceğiz, elele vereceğiz. 
 
-Pazar günü sandıklara sahip çıkacağız. Oy pusulalarında 10. sırada AK Parti'nin amblemi var. Yazmak çizmek yok aman dikkat. Bu haşhaşiler aldatırlar. Ama benim bu şuuru gördükten sonra endişem yok, başaracağız. Kuş uçurtmayacağız. Aşkınıza teşekkür ediyorum. 

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim