• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Erdoğan ailesi ile birlikte mitinge gitti

Erdoğan ailesi ile birlikte mitinge gitti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kartal'da yaptığı seçim konuşmasında, "Sakın ha sandıklarda çizikli mizikli oy pusulası kullanmıyorsunuz.

Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları:

5 yıldır buradalar. 5 yıldır ne yaptılar. Bunlarda hizmet yok. Hakaret ederler. Yalan söylerler, iftira atarlar. Bunların başka derdi yok. Yapılanlar ortada….

Başbakan Erdoğan, Kartal'da konuştu

Ben Kartal’ın geçmişini hatırlıyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum zaman Kartal’ın sokaklarında çukurdan, çamurdan gezemezdik. O Kartal’ı aldık gezebilir hale getirdik. CHP’ye oy verdiniz de bizim yaptıklarımızı üzerine onlar ne yaptı. Şu sahile bakın biz ne yaptıysak orada kaldı. Meydanlara bakın biz ne yaptıysak orada kaldı. Bunların yaptıkları bir şey yok.

SEN KİMSİN YA... SENİN TAPU DAĞITMA YETKİN Mİ VAR?

Duydum ki size tapu vaadinde bulunuyormuş bu belediye başkanı. Sen kimsin ya. Senin tapu dağıtma yetkin var mı. Tapuyu dağıtacak biziz biz. Senin yetkin yok. Söz veriyorum diyor, tapuları dağıtacağım. Ya bunlar ne hak he hukuk tanırlar. Olmayan hakları kendindeymiş gibi başkasına verirler.

Başbakan Erdoğan, Kartal'da konuştu

DAVUTOĞLU KARDEŞİM KONYA'DA 200 BİN KİŞİYE HİTAP ETTİ

Bu yalancı, talancı, takiyeci, bu müfterilere gelin yarın sandıkta ders verin. Biz size hizmetle güç buluyoruz. Yarın bu sandıklardan Ak Parti çok güçlü çıkacak. Dün sesimdeki sıkıntı nedeniyle Konya’ya gidemedim. Buna rağmen Davutoğlu kardeşim 200 bin kişiye hitap etti. Kayseri’ye gidemedim buna rağmen Taner Yıldız kardeşim 150 bin kişiye hitap etti. Konya, Kayseri birbiriyle yarışıyor. Kartal kiminle yarışıyor. Kartal bizi mahcup etme.

DİNE SALDIRAN CHP'YE OY İSTİYORLAR

Bunlar yıllarca bu ülkede dine, Diyanet'e, Kuran’a, kitaba her şeye saldıran CHP’ye oy istiyorlar. Bu ne çelişkidir ya. Bakıyorsunuz kendisine okyanus ötesi diye hakaret eden Bahçeli’ye oy istiyorlar. SMS’ler geçiyorlar. Hangi ilde hangi partiyi destekleyeceğiz. Hani siyasete karışmıyordunuz. BDP’ye bile oy verecek hale geldiler.

CHP KİRLİLİKTİR, SUSUZLUKTUR

Bu kardeşiniz sizin hizmetkarınız oldu. Belediye başkanı olduğumda biz CHP’den aldık İstanbul’u. Kartal’ı da onLardan aldık değil mi? Kartal’da su var mıydı? Kartal’da çöpler dağ gibi miydi? Kartal’ı çöpten, susuzluktan hava kirliliğinden kim kurtardı. İşte CHP kirliliktir. CHP çöptür, susuzluktur, yolsuzluktur. Hala unutuyor musunuz İSKİ yolsuzluğunu.

SÖYLEDİKLERİM YALANSA GİDİN CHP'YE OY VERİN

Kartal’da, Pendik’te, Tuzla’da tankerler geliyordu, su tankerleri. Anneler hatırlayın o günleri hatırlayın. Gençler hatırlamaz siz onlara hatırlatın, 2,5 milyon genç bu seçimde ilk defa oy kullanacak. Yavrum biz susuzduk AK Parti geldi bizi susuzluktan kurtardı. Bu söylediklerim yalansa bize oy vermeyin gidin CHP’ye oy verin. Ama bu anlattıklarım doğruysa gelin kaldığımız yerden daha çok yapacak işimiz var diyerek yolumuza devam edelim.

SANDIKLARDA ÇİZİKLİ MİZİKLİ OY KULLANMIYORSUNUZ

Şurada fazla zaman yok. Bu akşam 18.00’de bizim yasaklarımız başlıyor. Ama siz ev ev dolaşmalısınız. Yarın Kartal’ı yeniden AK Parti’ye kazandırmaya var mıyız? O size hizmetkar olacak o size efendi olmayacak. İnşallah Kartal’ımızı çok daha iyi bir yola taşıyacağız

Sakın ha sandıklarda çizikli mizikli oy kullanmıyorsunuz. Sandıklara sahip çıkıyorsunuz. Bu haşhaşilere sandıklarda yolsuzluk yapmalarına fırsat vermiyorsunuz. 

ailecek.jpg

aile2.jpg

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim