• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Erdemliler Hareketi Derneği Sur Ve Bağlar Halkı İçin Seferber Oldu

Erdemliler Hareketi Derneği Sur Ve Bağlar Halkı İçin Seferber Oldu
Erdemliler Hareketi Derneği'nden Sur ve Bağlar halkı için anlamlı yardım kampanyası başlatıldı.

Erdemliler Hareketi Derneği'nden Sur ve Bağlar halkı için anlamlı yardım kampanyası başlatıldı.

Merkezi İstanbul'da bulunan Erdemliler Hareketi Derneği Genel Başkanı İslam Kanıtoğlu ve Diyarbakır il başkanı Atilla Kaymaz tarafından organize edilerek Diyarbakır'ın Sur ve Bağlar halkı için dağıtılmak üzere hazırlanan 3 TIR yardım Diyarbakır'a gelerek gıda ve giyim malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Erdemliler Hareketi Derneği Genel Başkanlığı'nın organize ettiği AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Çınar Gümrük Müşavirlik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Külünk, Özel Erdem Hastaneleri Sahibi iş adamı Hasan Külünk, Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek'in de yardımlarıyla toplanan 3 TIR yardım Diyarbakır Sur İlçe Kaymakamlığı ve bazı siyasi partilerin Sur ilçe başkanlıkları ile çeşitli sivil toplum kuruluşu aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

"HEDEFİMİZ 5 BİN AİLEYE ULAŞMAK"

Hedeflerinin 5 bin aileye ulaşmak olduğunu belirten Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Sur ve Bağlar ilçesinde yaşanan göç nedeniyle herkes elini taşın altına koyması ve yardıma muhtaç ailelere yardım yapması gerektiğini söyledi. Kaymaz, "Bizler de elimizden geleni yapıyoruz. Genel merkezimiz ve hayırseverler sayesinde toparladığımız 3 TIR yardımı ulaştırırken Sur İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürlüğüne kayıtlı olan mağdur ailelerin isim ve soyadları, telefon bilgilerini alınarak, almış olduğumuz liste üzerinde ihtiyaçları ulaştırmaktayız ayrıca dernek yönetim kurulu üyelerimiz kendi imkanları ile ihtiyaç sahiplerini tespit etmektedirler ve öyle dağıtımları yapıyoruz, amacımız? bir nebze de olsun insanlarımızın yanlarında olmak, sahip çıkmaktır" dedi.

"KALICI ÇÖZÜMLER İÇİN PROJELERİMİZ OLACAK"

Yardımlar konusunda kendilerine destek olan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Çınar Gümrük Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Külünk, Özel Erdem Hastaneleri Sahibi iş adamı Hasan Külünk, Demokrasi ve Adalet Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek'e teşekkür ettiklerini de belirten Kaymaz, "Bu yardımların toparlanmasında büyük desteği olan sevgili hayırseverlerimize gönül dolusu sevgilerimizi iletiyorum. Toparlanan giysiler, yiyecek malzemeleri, erkek iç çamaşırları,? çocuk kıyafetleri, ayakkabı, battaniye,?montları dağıtmak için büyük çaba harcıyoruz, hiçbir insanımızı rencide etmeden elimizden gelen tüm çabayı yönetim kurulu üyelerimizle kapı kapı dolaşıp tesbit ederek dağıtıyoruz. Bu kış ortasında dram üzerine dram yaşayan halkımızın her zaman olduğu gibi bugün de yanlarındayız, yardımlarımız devam edecektir. Kalıcı köklü çözümler için bir takım projelerimiz olacaktır, bütün çabamız halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek, sorunlarına çözüm getirmektir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim