• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Erdemli’de "Limon Çiçeği Projesi" vatandaşların sorunlarını çözüyor

Erdemli’de "Limon Çiçeği Projesi" vatandaşların sorunlarını çözüyor
Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen "Limon Çiçeği Projesi" kapsamında vatandaşların her türlü derdine derman olunuyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye tarafından hayata geçirilen "Limon Çiçeği Projesi" kapsamında vatandaşların her türlü derdine derman olunuyor.

Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği Projesine bağlı ekipler, kentin her noktasında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor. Kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelere soba ve gıda yardımında bulunan ekiplerin bir taraftan da ihtiyaç sahibi aileleri tespit çalışmaları sürüyor. Ayrıca yine ihtiyaç sahibi vatandaşların ev ve tıraş gibi kişisel temizlik ihtiyaçlarını da karşılayan ekipler, vatandaşların takdirini topluyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'nin her noktasında, insanın olduğu her yerde hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayarak, nerede insan orada Erdemli Belediyesi ilkesine sadık kalarak hizmet ettiklerini vurguladı. Limon Çiçeği Projesinin de bu hizmetlerden bir tanesi olduğunu belirten Tollu, projeyi bir insanlık projesi olarak hayata geçirdiklerini kaydetti. Büyükşehir yasasıyla genişleyen sınırlardan sonra çok daha fazla hizmet ettiklerini ve bu anlamda daha güçlü çalıştıklarını ifade eden Tollu, "İnsanın olduğu her yere gidiyoruz, hizmet ediyoruz ve insanımızı mutlu ediyoruz. Limon çiçeği ekiplerimiz şehrin dört bir yanında devletin hizmetini vatandaşa yansıtıyor. Engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi her vatandaşımızın emrinde, onlara hizmet ediyoruz. Evlerini temizliyoruz, saç ve sakal tıraşı gibi kişisel bakımlarını yapıyoruz, ihtiyaçlarını karşılıyoruz, onların engelsiz taksi uygulamamız ile günlük işlerini yerine getiriyoruz, kısacası onları mutlu ediyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Bu proje içimize sinen en büyük projelerimizden birisidir. O yüzden "bir insanlık projesi" diyoruz. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim