• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Erdemli’de Çocuklara Özel Sokak

Erdemli’de Çocuklara Özel Sokak
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kent merkezinde yapımı devam eden çocuk sokağı projesinin tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, kaliteli...

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kent merkezinde yapımı devam eden çocuk sokağı projesinin tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek, kaliteli yeniliklere imza atmaya devam ettiklerini söyledi.

Erdemli Belediyesi tarafından Merkez Mahallesi'ndeki dere kenarında yapımı devam eden çocuk sokağı projesinin tamamlanma aşamasına geldiği bildirildi. Belediye olarak tüm hizmet alanlarında kapsamlı bir hizmet atağına başlandıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla istişare ederek Erdemli için olması gereken hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz" dedi. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerine vurgu yapan Başkan Tollu, "Vatandaştan gelen taleplerle kendi projelerimizi yoğurarak en kaliteli hizmeti ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun için personelimizin kalitesine ve samimiyetine güveniyoruz. Çocuk sokağı projesi de bu çalışmanın neticesinde ortaya çıkmıştır. Erdemli'ye hayırlı uğurlu olsun. Kaliteli ve nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Disiplinli, planlı ve programlı bir şekilde çalışarak Erdemli'yi kaliteli hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan çocuk sokağında yer alacak oyun alanlarının ise şu şekilde açıklandı; "Seksek oyun alanı, mendil kapmaca ve yağ satarım bal satarım oyun alanı, 3 taş oyun alanı, satranç oyun alanı, mini basket sahası, ip atlama alanı." Projede bu oyun alanlarının yanı sıra bisiklet yolu, çocuk kameriye alanı ve fotoğraf çektirme alanının da bulunduğunu belirten yetkililer, sokak içerisinde çocuk masal kahramanlarının da sergileneceğini bildirdiler.

Erdemli’de Çocuklara Özel Sokak

Erdemli’de Çocuklara Özel Sokak

Erdemli’de Çocuklara Özel Sokak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim