• BIST 9645.02
  • Altın 2420.431
  • Dolar 32.5664
  • Euro 34.7418
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Erdemli Çamlı-karafrenk Yolu 9 Kilometreye İndi

Erdemli Çamlı-karafrenk Yolu 9 Kilometreye İndi
Mersin'in Erdemli Belediyesi, Çamlı Mahallesi ile Karafrenk Yaylası arasındaki 19 kilometre olan yolu, yapılan çalışmalarla 9 kilometreye indirdi.

Mersin'in Erdemli Belediyesi, Çamlı Mahallesi ile Karafrenk Yaylası arasındaki 19 kilometre olan yolu, yapılan çalışmalarla 9 kilometreye indirdi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mahalle sakinlerinin yıllardır çektiği yol eziyetini sona erdirdiklerini belirtti.

Erdemli Belediyesi'nin mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmalarını devam ediyor. Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Tollu, Çamlı Mahallesi ile Karafrenk Yaylası'nı birbirine bağlayan 19 kilometre uzunluğundaki yolu, yaptıkları çalışmalarla 9 kilometreye indirdiklerini bildirdi. İlçenin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan her türlü hizmetin götürüldüğünü ifade eden Tollu, yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını dile getirdi. Tollu, "Bu bizim görevimiz, vatandaş bizleri bunun için seçti. Verdiğimiz sözlerden daha fazlasını yapacağımızı her zaman söylüyoruz. Allah'ın izni ile 2016 yılı sonunda Erdemli'nin hiçbir köşesinde yol sorunu kalmayacak" dedi.

Belediye ekiplerinin tüm hizmetlerde olduğu gibi yol çalışmalarında da büyük bir gayretle çalıştığını vurgulayan Tollu, Çamlı Mahallesi'ne sadece yol çalışması yapmadıklarını, fitness ve çocuk oyun grupları yerleştirdiklerini de hatırlattı. Konu hizmet olunca hiçbir şeyi önlerinde engel olarak görmediklerinin altını çizen Tollu, "Bizim için Erdemli'nin her köşesi bize aynı yakınlıktadır. Kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil. Biz görev alanımızda olan her yere ihtiyaç olan hizmeti götürürüz" ifadelerini kullandı.

Belediye tarafından gerçekleştirilen yol hizmetinden duydukları memnuniyeti ifade eden Çamlı Mahalle sakinleri ise belediye ekipleri ve Başkan Tollu'ya teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim