• BIST 9458.34
  • Altın 2487.623
  • Dolar 32.5971
  • Euro 34.7998
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Erdemli Belediyesi’nin Okullara Desteği Sürüyor

Erdemli Belediyesi’nin Okullara Desteği Sürüyor
Mersin'in Erdemli Belediyesi, gelen talepler çerçevesinde okullara parke, bahçe düzenlemesi ve oyun alanları yapmaya devam ediyor.

Mersin'in Erdemli Belediyesi, gelen talepler çerçevesinde okullara parke, bahçe düzenlemesi ve oyun alanları yapmaya devam ediyor.

Erdemli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, okullara destek kapsamında belediye ekiplerinin, Hacı Ömer Serin İlkokulu'nun bahçesine parke döşeme, üzeri kapalı sergi alanı yapımının yanı sıra okul bahçesine oyun çizgileri, zeka oyun alanları, kamelya ve saksılı dinlenme bankları kurma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kaliteli ve gelişmiş bir Erdemli için eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirterek, "Çocuklarımızın ferah ve nezih ortamlarda kaliteli eğitim alabilmesi için belediyemize düşen bütün görevleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Okullardan gelen taleplerden daha fazla hizmet yaptıklarını dile getiren Tollu, kaliteli eğitimin kaliteli hizmetleri okullarla buluşturunca ortaya çıkacağının bilincinde olduklarını ve bunun için kaliteli hizmetler ürettiklerini kaydetti. Tollu, "Eğitim ortamının ferahlığı çocuklarımızın başarısına pozitif katkı sağlayacaktır. Bu konuda belediye olarak en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunuyoruz. Bu hizmetleri yaparken hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan ve hiçbir şekilde ayrımcılık yapmadan hizmet sunumu yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Hacı Ömer Serin İlkokulu'na yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri de anlatan Tollu, "Okul bahçesini tamamen parke olarak dizayn ettik. Yine okul bahçesine üzeri kapalı sergi alanı yapıyoruz. Oyun çizgilerini yenileyerek zeka oyun alanları oluşturuyoruz. Veliler, öğrenciler ve öğretmenlerimiz için kamelya ve saksılı dinlenme bankları yapıyoruz. İlçemizde bizim dönemimize kadar eğitime hizmet verilmemiş, destek olunmamış. Artık Erdemli'de bir algı oluştu, belediye varsa okullarda sorun yok" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim