• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Erdemli Belediyesi’nden Sevgililer Gününde Anlamlı Program

Erdemli Belediyesi’nden Sevgililer Gününde Anlamlı Program
Mersin'in Erdemli Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Hz. Muhammet (S.A.V) için "En Sevgiliye" adlı bir program düzenleyerek, anlamlı bir etkinliğe...

Mersin'in Erdemli Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Hz. Muhammet (S.A.V) için "En Sevgiliye" adlı bir program düzenleyerek, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Dünya Kuran okuma birincileri hafızların Kuran ziyafeti sunduğu programa Erdemlililer yoğun ilgi gösterdi.

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde Erdemli Belediyesi tarafından organize edilen En Sevgiliye (S.A.V) adlı etkinlikte, dünya Kuran okuma birincileri Hafızlar Ali Tel, İrfan Keskin, Yaşar Çuhadar ve Mehmet Erarabacı tarafından okunan Kuran-ı Kerim, Ezan-ı Şerif ve kasidelerden oluşan bir şölen yaşandı.

Etkinlikte konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Erdemli'ye bu güzel kültür merkezini kazandıran Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür etti. Belediyelerin görevinin sadece yol ve park yapmak olmadığını dile getiren Şimşek, bu hizmetlerin yanı sıra milli ve manevi değerleri aşılamanın da belediyelerin en önemli görevleri arasında olduğunu söyledi. Bu güzel programda bu vatan için seve seve canını veren şehitler için de dua edilmesini isteyen Şimşek, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Erdemli Belediyesi Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız da "Sevgililer sevgilisi Hz. Peygamberimize olan muhabbetten yola çıkarak hazırlamış olduğumuz programa katılımlarınızdan dolayı Başkanımız adına hepinize teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Batının dikte ettiği 14 Şubat gibi uyduruk günlerin arkasında manevi ve milli şuurun yozlaşması gibi gizli bir tehlikenin yattığını dile getiren Yıldız, Erdemli Belediyesi olarak bu değerlere sahip çıkma adına bu tür programları düzenlediklerini, herkesin milli ve manevi bilinçle hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

Erdemli Belediyesi’nden Sevgililer Gününde Anlamlı Program

Erdemli Belediyesi’nden Sevgililer Gününde Anlamlı Program

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim