• BIST 9733.92
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Erdemli Belediyesi Marangoz Atölyesi Fabrika Gibi Çalışıyor

Erdemli Belediyesi Marangoz Atölyesi Fabrika Gibi Çalışıyor
Banklardan kamelyaya, kuş yuvalarından piknik masalarına ve minibüs duraklarına kadar birçok ürünün imal edildiği Erdemli Belediyesi'ne ait marangoz atölyesi,...

Banklardan kamelyaya, kuş yuvalarından piknik masalarına ve minibüs duraklarına kadar birçok ürünün imal edildiği Erdemli Belediyesi'ne ait marangoz atölyesi, fabrika gibi çalışıyor.

Erdemli'deki park, camii, Kur-an Kursu, okul, minibüs durakları ve yeşil alanlarda bulunan bütün kamelya ve oturma grubu ürünlerinin belediye marangoz atölyesinde imal edildiği bildirildi. Erdemli Belediyesi marangoz atölyesinde imalatı hızlandıran ekipler, ürettikleri kamelya, oturma grupları ve minibüs duraklarını ilçenin her yerinde halkın hizmetine sunuyor.

Konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli'yi dışa bağımlı hizmet anlayışından kurtararak belediyenin kendi tesislerinde kendi araç, gereç ve çalışanlarıyla üretim yapmasını sağladıklarını belirtti. Hizmete sunulan tüm ürünlerin Belediyenin öz sermayesi ve çalışanları vasıtasıyla ortaya konduğunun altını çizen Tollu, banklardan kamelyaya, kuş yuvalarından piknik masalarına ve minibüs duraklarına kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altında üretilerek tasarruf sağlandığını kaydetti. Erdemli Belediyesi'nin her türlü üretim hizmetini kendi bünyesinde yapacak kapasitede olduğunu dile getiren Tollu, okulların kütüphanesine varıncaya kadar her türlü hizmeti mevcut personel ve malzemelerle alın teri ve emekle yoğurarak sunduklarını ifade etti.

Yapılan bütün hizmetlerin son derece isabetli ve tasarruf edilerek yapılan hizmetler olduğunu vurgulayan Tollu, "Verdiğimiz sözlerin daha fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu gayretimizi tasarruf tedbirlerine azami derecede riayet ederek gerçekleştiriyoruz. Çoğu ürünü başkalarına yaptırmak yerine, kendi personelimizle kendi imalathanelerimizde yapıyoruz. Böylece belediye bütçesine tasarruf sağlıyoruz. Yaptığımız tasarruflarla gelen paraları da başka bir hizmet sunumunda kullanıyoruz. Sadece marangoz atölyesinde değil, tüm alanlarda kendi işimizi kendimiz görüyoruz" dedi.

Erdemli Belediyesi Marangoz Atölyesi Fabrika Gibi Çalışıyor

Erdemli Belediyesi Marangoz Atölyesi Fabrika Gibi Çalışıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim