• BIST 9645.02
  • Altın 2418.204
  • Dolar 32.5836
  • Euro 34.728
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Erdemli Belediyesi Erkder’le İstanbul’da Buluştu

Erdemli Belediyesi Erkder’le İstanbul’da Buluştu
İstanbul 20. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyehat Fuarı'nda (EMITT) Erdemli'yi temsil eden Erdemli Belediyesi heyetine, Erdemli Kültür Düşünce ve...

İstanbul 20. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyehat Fuarı'nda (EMITT) Erdemli'yi temsil eden Erdemli Belediyesi heyetine, Erdemli Kültür Düşünce ve Geliştirme Derneği (ERKDER) ev sahipliği yaptı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Siyasi münazaraları bir kenara bırakıp Erdemli ortak paydasında buluşarak, Erdemli'yi en yükseklere taşımalıyız" dedi.

İstanbul'da yaşayan Erdemlililerin kurduğu ERKDER yetkilileri, EMITT-2016'ya katılmak üzere İstanbul'da bulunan Belediye Başkanı Tollu ve beraberindeki heyete ev sahipliği yaptı. ERKDER Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Türk Dünyası Kültür Parkı'nda Erdemli heyetine bir yemek verdikten sonra Türk Dünyası Parkı'nı tanıttı.

Programda konuşan ERKDER Yönetim Kurulu Başkanı D. Ali Tüzel, derneğin kuruluş amacının İstanbul'da yaşayan Erdemlilileri buluşturmak, kaynaştırmak ve Erdemli'den gelen vatandaşlara ev sahipliği yapmak olduğunu söyledi. Erdemli Belediyesi heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Tüzel, İstanbul'da yaşayan Erdemlililerin sayıca fazla olmadığını, ancak çok önemli mevki ve görevlerde olduklarını vurgulayarak, bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Tollu ise belediye olarak Erdemli'yi tanıtmak için her türlü çalışmanın içinde olduklarını dile getirerek, "Biz Erdemli'mizi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyoruz. Bunun için her düşünceden ve her meslek gurubundan insanı bir araya getirerek Erdemli Kent Konseyi'ni oluşturduk. Artık siyasi münazaraları bir kenara bırakıp Erdemli ortak paydasında buluşmalıyız. Erdemli'mizin kültür, sanat ve tarihini gün yüzüne çıkarabilmemiz için bu birliktelik şart. Hep beraber el ele vererek Erdemli'yi çok güzel yerlere taşıyacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim