• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Erdal Karacan: Beşiktaş layık olduğu yere yükselmiştir

Erdal Karacan: Beşiktaş layık olduğu yere yükselmiştir
Türkiye Voleybol Federasyonu, Bayanlar Voleybol 2'nci Ligi'nden 1'inci Lig'e yükselme heyecanı bugün sona eriyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu, Bayanlar Voleybol 2'nci Ligi'nden 1'inci Lig'e yükselme heyecanı bugün sona eriyor. Bir maçı daha olan Beşiktaş'ta 1. Lig'e çıkmanın sevinci yaşanırken, camia ise "Layık olduğumuz yere geldik" cümlesinde birleşti.

Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmalar sonrasında; ilk maçlarını da kazanan Beşiktaş ve Seramiksan rakiplerini yenerek 1'nci Lig'e katılmaya hak kazandı.

Beşiktaş, güçlü kadrosu ile baştan sona üstün oynadığı maçta Balıkesir Büyükşehir Belediye'yi 15-25, 20-25, 20-25'lik setler sonunda 3 - 0 yenerek 1. Lig'e yükseldi.

ERDAL KARACAN: KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZ LAYIK OLDUĞU YERE YÜKSELMİŞTİR

Beşiktaş'ın Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Balıkesir Büyükşehir Belediye maçının istedikleri gibi geçtiğini belirterek, "Kadın Voleybol Takımımız layık olduğu yere yükselmiştir. Sevgili kızlarımıza, idari ve teknik ekiplerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah seneye bu başarıların devamı gelecektir. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kulüp Genel Koordinatörü Levent Çifter ise yaptığı açıklamada, "Kabustan uyandık ve kaybettiğimiz bir şeyi yeniden bulduk. Evvel ki sene kuralan takım bir talihsizlik yaşadı. Bu sezon işi şansa bırakmadık. Beşiktaş'ın ilkelerine uygun, kendi kafamızda bir hoca getirdik. Hocamızın ve ekibimizin sıkı çalışması bu neticeyi getirdi. Disiplinli, birbirlerini seven ve birbirlerine güvenen bir ekip oluştu. Bu başarının geleceğini biliyorduk. Camiamıza hayırlı olsun, çok sevinçliyiz." diye konuştu.

Kadın Voleybol Takımı'nın Antrenörü Kamil Söz ise yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. 8 aylık uzun bir çalışmanın sonucuydu bu maç. Sporcularımı, teknik ekibimi ve tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ciddi bir ekip çalışması sonucunda geldi bu başarı. İyi çalıştık ve hakkımızı aldık. Camiamıza hayırlı olsun." derken, Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı'nın liberosu Melis Yılmaz ise yaptığı açıklamada, sezon başından beri bunu hedeflediklerini belireterek, şunları söyledi:

"Sezon başından beri bunu hedefliyorduk. Zaten normal sezonda da çok iyi bir performans göstermiştik. Buraya gelen takımların hepsi bizim grubumuzdaydı. Hepsini ayrı ayrı tanıyorduk. Bu bizim için bir şans oldu. Büyük fedakarlıklar yaparak çalıştık. 1. Lig'e yükselmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Tüm arkadaşlarıma ve bize destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum."

Bu arada ilk günün diğer maçında ise Seramiksan, büyük çekişmeye sahne olan 2. sette zorlansa da Manisa Büyükşehir Belediye'yi 14-25, 26-28 ve 19-25'lik setler sonunda salondan 3 - 0 galip ayrıldı.

Bu sonuçlardan sonra Seramiksan 6 puanla son güne lider olarak girerken; Beşiktaş da aynı puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Bugün yapılacak olan iki maçtan sonra 2. Lig'i lider olarak tamamlayan takım da belli olacak.

Günün programı şöyle:

16.30 Manisa Büyükşehir Belediye – Balıkesir Büyükşehir Belediye

18.30 Seramiksan - Beşiktaş

Cihan

Erdal Karacan: Beşiktaş layık olduğu yere yükselmiştir

Erdal Karacan: Beşiktaş layık olduğu yere yükselmiştir

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim