• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Erciyes’te Ziyaretçi Rekoru Kırıldı

Erciyes’te Ziyaretçi Rekoru Kırıldı
Dünyanın en önemli kış sporları merkezlerinden biri olan Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı.

Dünyanın en önemli kış sporları merkezlerinden biri olan Erciyes'te hafta sonu ziyaretçi rekoru kırıldı. Erciyes'i hafta sonu yaklaşık 80 bin kişi ziyaret etti. Pazar günü yapılan Jump Freeze etkinliği de Erciyes'e renk kattı.

Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlarla dünya çapında bir kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, yapılan yatırımların karşılığını veriyor. Cumartesi ve pazar günü Erciyes Kayak Merkezi'ni Kayseri ve Kayseri dışından yaklaşık 80 bin kişi ziyaret etti. On binlerce kişi tesisleri kullanarak farklı zorluk derecelerindeki pistlerde kayak yapmanın keyfini yaşadı. Pek çok kişi de Erciyes'teki sosyal tesislerden yararlanarak ya da piknik yaparak güzel bir hafta sonu geçirdi.

Yoğun araç trafiğinin yaşandığı Erciyes Kayak Merkezi'nde otoparklar tamamen doldu. Piknikçilerle birlikte 2 gündeki ziyaretçi sayısı 80 bini buldu.

Erciyes'te Pazar günü yapılan Red Bull Jump Freeze etkinliği de ziyaretçilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Develi Kapı Magna Apex Playground'da düzenlenen Red Bull Jump Freeze etkinliği için özel bir havuz yapıldı ve havuz yaklaşık 200 ton su ile dolduruldu.

Yarışmaya katılanlar eğlenceli kostümlerle kayarak buz gibi suyla dolu havuza atladılar. Yarışmacılara; Atiye, Ece Vahapoğlu, Şahika Ercümen, Poison, Deniz Özgün, Özlem Süer, Simge Fıstıkoğlu, Çiçek Güney, Memet Yayla, Mehmet Güney, Bilge Öztürk ve Kemal Pekser gibi ünlü isimlerden oluşan jüri tarafından puanlar verildi. Jürinin puanlarını, kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi belirledi.

Yarışmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik eşi İkbal Çelik ve ailesi ile birlikte izledi. 32 takımın mücadele ettiği yarışmada Şeyh Rider kostümüyle en yaratıcı performansı gösteren Umut Öğüncü birinci olurken, ikinciliği Red Kit, üçüncülüğü ise Hulk kostümlü yarışmacılar kazandı. En iyi kostüm ödülünü ise Taş Devri konseptiyle Gökhan Karaköse, İbrahim Özdel ve Dinçer Sertkaya ekibi elde etti. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı verdi.

Erciyes’te Ziyaretçi Rekoru Kırıldı

Erciyes’te Ziyaretçi Rekoru Kırıldı

Erciyes’te Ziyaretçi Rekoru Kırıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim