• BIST 9524.59
  • Altın 2506.507
  • Dolar 32.5875
  • Euro 34.5111
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

“Erciyes Kış Turizminde Marka Olma Yolunda Hızla İlerliyor”

“Erciyes Kış Turizminde Marka Olma Yolunda Hızla İlerliyor”
Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahit Cıngı, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret...

Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahit Cıngı, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Murat Cahit Cıngı ile daha öncede beraber çalıştıklarını hatırlatarak, "Bilindiği gibi Dünya Snowboard Kupası Şampiyonası 26-28 Şubat tarihleri arasında Erciyes Kayak Merkezi'nde yapılacak. Murat Cahit Bey, hem bu konu ile ilgili bilgilendirme yapmak, hem de Yönetim Kurulumuz ile istişare yapmak üzere bugün misafirimiz oldular. Kendisi başarıları ile öğündüğümüz bir arkadaşımız. Son yıllarda Erciyes A.Ş. yaptığı başarılı çalışmalar ile kış turizminde marka olma yolunda hızla ilerliyor. Türkiye'de marka oldu ama uluslararası alanda da marka olmasını arzu ediyoruz. Murat Bey'in çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik'inde destekleri ile güzel bir şekilde gitmektedir" dedi.

Bu tür etkinliklerin şehre büyük katkısının olacağını ifade eden Başkan Boydak, "Ben böyle çalışmaların devamını diliyorum ve yüzde yüz kendilerini desteklediğimizi ifade ediyorum. İnşallah daha nice güzel etkinliklere diyor, başarılarından dolayı Murat Bey'i bir kez daha kutluyorum" diye konuştu.

Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahit Cıngı, Erciyes'te Türkiye tarihinde ilk defa bir dünya şampiyonası gerçekleştireceklerini belirterek, bu etkinliğin Kayseri adına güzel bir gelişme olduğunu ve oradaki yatırımların şehre ekonomik ve kültürel manada çok ciddi katkıda bulunmaya başladığını söyledi.

Dünya kupasının dünya çapında önemli bir organizasyon olduğunu belirten Cıngı, bu konuda Sanayi Odası'nın da görüş ve desteklerini alarak başarılı bir organizasyon gerçekleştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim