• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Erciş’te Okuma Bayramı Ve Fidan Dikimi

Erciş’te Okuma Bayramı Ve Fidan Dikimi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Van'ın Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından okuma bayramı ve fiden dikimi etkinliği düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Van'ın Erciş Cumhuriyet İlköğretim Okulu tarafından okuma bayramı ve fiden dikimi etkinliği düzenlendi.

Etkinliğin ilki olan okuma bayramı, okulun önünde bulunan alanda yapıldı. Okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları skeç, halk oyunları, Hacivat Karagöz ile okul korosu sırasıyla gösterililerini sundu. Daha sonra 180 1. sınıf öğrencisinden okuma yazmada başarılı olan öğrencilerin madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek ile protokol üyeleri tarafından takıldı. Yapılan etkinliğe veliler de büyük ilgi gösterdi. Milli Eğitim Müdürü Erol Şimşek yapılan etkinliklerden dolayı okul idaresini, öğretmen ve öğrencileri kutladığını belirterek, "Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, akademik başarısının yanı sıra, yaptığı sosyal etkinliklerle de ilçede göz doldurmaktadır. Bu vesile ile başta okul müdürü Tarkan Elbir olmak üzere, programda emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

Erciş Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Okul Müdürü Tarkan Elbir ise yaptığı konuşmada, ilk kez okuma yazmaya başlayan öğrencilerin başarılarına hep birlikte tanık olduklarını belirterek, "Bu güzel günün anısına 180 ceviz fidanını Erciş Balık Bendinde toprakla buluşturacağız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutladığımız bu günde, birçok etkinliği bir arada yapmaktayız" şeklinde konuştu. Buradaki etkinliğin ardından, topluca Erciş-Van kara yolunun 10. kilometresinde bulunan Balık Bendi İnci Kefali üreme anına geçildi. Burada etkinlikle ilgili davetlilere bilgi veren okul müdürü Tarkan Elbir, "Bugün etkinliğimizin ikincisi olan fidan dikimi programımızda ise 180 1. sınıf öğrencimiz için Erciş Balık Bendine 180 ceviz fidanı dikimini gerçekleştireceğiz. Destekleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erol Şimşek'e, Şube ve okul müdürlerimize, Cumhuriyet Başsavcımız sayın Mehmet Topal Beye, sayın savcılarımıza, ev sahipliği için Açık Ceza infaz Kurumu müdürümüze ve Izzet Şevketoğlu ile tüm çalışan arkadaşlara okul yönetimi, öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Etkinlik toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Erciş’te Okuma Bayramı Ve Fidan Dikimi

Erciş’te Okuma Bayramı Ve Fidan Dikimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim