• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Ercik: “Devletin ve milletin bekası için ‘evet’ istiyoruz”

Ercik: “Devletin ve milletin bekası için ‘evet’ istiyoruz”
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 16 Nisan'da yapılacak referandumda Mersin'den en güzel sonucu çıkaracaklarını belirterek, "AK Parti'ye oy istemiyoruz....

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 16 Nisan'da yapılacak referandumda Mersin'den en güzel sonucu çıkaracaklarını belirterek, "AK Parti'ye oy istemiyoruz. Devletin ve milletin bekası için "evet" istiyoruz" dedi.

Anayasa değişikliği referandumu çerçevesinde, teşkilatıyla birlikte çalışmaları aralıksız sürdüren AK Parti İl Başkanı Ercik, vatandaşların 2002'den bu yana kendilerine güvendiklerini vurgulayarak, "2002'den bu yana milletimiz bize nasıl güveniyorsa 16 Nisan'da da güvenip "evet" oyu verecek inşallah" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kapsamında yapılacak olan referanduma sayılı günler kala, gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Ercik, "Vatandaşımızın güvenini boşa çıkarmamak adına elimizden gelenin fazlasını yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Milletimize hizmet etmek bizim için onurdur. Çamlıyayla'dan Anamur'una kadar, bizler 16 Nisan'a kadar hiçbir şekilde durmayacağız, uyumayacağız, çünkü önümüzdeki halk oylaması parti meselesi değil. Türkiye'nin daha çok gelişmesi ve 2023 hedeflerine atılacak önemli bir adım olan halk oylaması için gece demeden gündüz demeden çalışacağız" ifadelerini kullandı.

'Hayır" kampanyası yapan Avrupa'yı ve muhalefet partilerini eleştiren Ercik, şunları söyledi: "Demokrasiden korkmayın. Bu ülke koalisyonlardan, bir yıl bile sürmeyen hükümetlerden, darbelerden bıktı. 2002'de bu kutlu yola çıktığımızda yeni Türkiye diyerek çıkmıştık. 15 yılda Türkiye'deki değişimi sadece Mersinli vatandaşlarımız değil, Türkiye de görüyor, dünya da. Bizler 16 Nisan'da Bakanımız Lütfi Elvan'ın, Başbakanımızın başını yere eğdirmeyeceğiz. 2002'de bir yola çıktık, birçok zorlukla karşılaştık. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak, mazlumun, yetimin, öksüzün yanında olduk. Zenginden taraf olmadık ve biz istiyoruz ki, bu şuur geleceğimize de yansısın. Bizler Mersin'den en güzel sonucu çıkaracağız inşallah. Bizler bu süreçte AK Parti'ye oy istemiyoruz. Devletin ve milletin bekası için "evet" istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile koalisyonların olmadığı en güzel hediyeyi bırakmış olacağız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim