• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Kuruldu

Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Kuruldu
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi İl Başkanı Ahmet Özvatan, vakıflarının Bilecik teşkilatlanma yapısının tamamlandığı ve Vakıf Genel...

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi İl Başkanı Ahmet Özvatan, vakıflarının Bilecik teşkilatlanma yapısının tamamlandığı ve Vakıf Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan'ın katılımları ile açılacağı söyledi.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi açılırken, İl Başkanlığına Ahmet Özvatan getirildi. Erbakan Vakfı Güney Marmara Bölge Sorumlusu İbrahim Meral, Erbakan Vakfı İl Başkanı Ahmet Özvatan ve vakfın ilçe başkanlarından oluşan heyet vakfın tanıtım çalışmalarına başladılar. Erbakan Vakfı İl Başkanı Ahmet Özvatan, vakıflarının Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocanın vasiyeti ile kurulduğunu belirtti. Özvatan, "Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde ilmi, ahlaki ve iktisadi çalışmalar yapar. Milli Görüş hareketinin istikametini muhafaza etmeyi amaç edinerek mevcut çalışmalara öncülük eder ve destekler. Bu çalışmaların gayesi bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin etmektir. Hayatını milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna adamış Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın mücadele ve fikirlerinin yeni nesillere ve topluma doğru bir şekilde aktarılmasını sağlar. Milletimizin ve insanlığın yaşadığı maddi ve manevi sorunlara Milli değerlerimiz doğrultusunda çözüm önerileri sunar ve bunların uygulanması için gerekli çalışmaları yapar. Yeni nesillerin milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu Müslüman olarak yetişmeleri için eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunur. Kısaca Vakfımızın Genel Başkanı ve davamızın lideri Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan beyin ifade ettiği gibi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız ömrü boyunca ne yaptıysa Erbakan Vakfı da onu yapmak için kurulmuştur" dedi.

"İLÇELERDE DE HIZLI BİR ŞEKİLDE TEŞKİLATLANDIK"

Bilecik'in ilçelerinde hızlı bir şekilde teşkilatlandığını anlatan Erbakan Vakfı İl Başkanı Özvatan, "Vakfımızın Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Turgut, Söğüt İlçe Başkanlığına Hüseyin Güneş, Bozüyük İlçe Bakanlığına Necip Meral, Osmaneli İlçe Başkanlığına Nizamettin Kan, Yenipazar İlçe Başkanlığına İbrahim Yıldırım atandı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan 16 Ocak 2016 Cumartesi günü ilimize teşrif edecek. Sayın Genel Başkanımız Saat 15.00'da Erbakan Vakfı Söğüt Şubesinin açılışını, 16:00'da Erbakan Vakfı Bilecik Şubesinin açılışını yapacaklardır. Akşam saat 19.00'da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde "Yeni Dünya" isimli konferans vereceklerdir" ifadelerinde bulundu.

Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Kuruldu

Erbakan Vakfı Bilecik Şubesi Kuruldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim