• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Erbaaspor’dan Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Erbaaspor’dan Başkan Yıldırım’a Ziyaret
Bölgesel Amatör Lig 4. Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan ve Cumartesi günü 3. Lig'e yükselmek için Play-off maçı yapacak olan Erbaaspor'da teknik heyet...

Bölgesel Amatör Lig 4. Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayan ve Cumartesi günü 3. Lig'e yükselmek için Play-off maçı yapacak olan Erbaaspor'da teknik heyet ve futbolcular Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ı ziyaret etti.

Sezon boyunca Erbaaspor'a verdiği destek sebebiyle Başkan Yıldırım'a teşekkür eden futbolcular hafta sonu Elazığ'da Karaderespor ile oynayacakları Play-off maçını kazanarak Erbaa'ya 3.Lig mutluluğu yaşatmak istediklerini dile getirdiler.

Henüz işlerinin bitmediğini ifade eden Takım Kaptanı Habip Anapal "Biz ligi 4. grubun lideri olarak bitirdik. Bu liderliği inşallah Cumartesi günü Elazığ'da kupa getirerek taçlandıracağız" dedi.

Erbaaspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, takımın 3.Lig'e çıkmasıyla Erbaa'da spor adına çok daha güzel şeyler olacağına inandığını ifade etti.

3. Lig'e yükselme maçı için takıma başarılar dileyen Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım ise şöyle konuştu: "Biz sporun her branşında bir şeyler yapıyoruz. Gayret gösteriyoruz. Biliyorsunuz bir zamanlar 12 Dev Adam'ın başarısından sonra ülkemizde basketbola ilgi artmıştı. Başarı olunca, ilgi, yatırımlar, teşvikler ve vatandaşın gayreti de artıyor. Erbaaspor birlik ve beraberlik, kardeşlik ve huzur ortamıyla bu günlere geldi. Masöründen, malzemecisine, yardımcı antrenöründen, hocasına kadar herkes bir şeyler yaptı. Ben şampiyonluk kutlamasında Erbaalı gençlerin gözündeki ışığı gördüm. Gençlerin hevesini gördüm. Gençlerin benimde ismim orada okunsa hevesini gördüm. Bu vesileyle Cumartesi günü Elazığ'da oynayacağınız Karaderespor maçında başarılar diliyorum."

Erbaaspor’dan Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Erbaaspor’dan Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Erbaaspor’dan Başkan Yıldırım’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim