• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Erbaa’da Yaprak İşleme Ve Gıda Güvenliği Paneli

Erbaa’da Yaprak İşleme Ve Gıda Güvenliği Paneli
Tokat'ın Erbaa ilçesinde "Yetiştiricilikten Salamuraya Yaprak İşleme ve Gıda Güvenliği" başlıklı panel gerçekleştirildi.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde "Yetiştiricilikten Salamuraya Yaprak İşleme ve Gıda Güvenliği" başlıklı panel gerçekleştirildi.

Erbaa Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen panele Tokat Valisi Cevdet Can, Gaziosmanpaşa Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Erbaa Belediye Başkan Vekili Murat İşsever ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Tokat Valisi Cevdet Can Erbaa'mızın nüfusunun artması sebebiyle gururlu olduğunu belirten Tokat Valisi Cevdet Can "Erbaa ülkemizdeki birçok vilayetten potansiyel olarak çok büyük. Nüfusu 65 bine yükseldi. Önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde 70 bin barajını rahatlıkla aşar. Erbaa'nın ekonomik geçim kaynaklarını arttırmak lazım. Biz tarımla alakalı Erbaa'ya çok güveniyoruz. Tokat Yaprağı hemen hemen her mutfakta kullanılıyor. Biz bunu neden bu kadar önemsiyoruz? Üzümün ana vatanı sizin topraklarınız" dedi.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. İzzet Kadıoğlu'nun yaptığı panelde Prof. Dr. Rüstem Cangi, Prof. Dr. Yusuf Yanar, Yrd. Doç. Dr. Cemal Kaya ve Erbaa İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Gökbulut "Yetiştiricilikten Salamuraya Yaprak İşleme ve Gıda Güvenliği" konusunda çiftçileri bilgilendirdi.

Erbaa’da Yaprak İşleme Ve Gıda Güvenliği Paneli

Erbaa’da Yaprak İşleme Ve Gıda Güvenliği Paneli

Erbaa’da Yaprak İşleme Ve Gıda Güvenliği Paneli

Erbaa’da Yaprak İşleme Ve Gıda Güvenliği Paneli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim