• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Erbaa’da "3. Lig" Coşkusu

Erbaa’da "3. Lig" Coşkusu
Tokat'ın Erbaa ilçesinde Erbaaspor'un Spor Toto 3.Lig'e yükselmesi coşkuyla kutlandı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Erbaaspor'un Spor Toto 3.Lig'e yükselmesi coşkuyla kutlandı.

Bölgesel Amatör Lig 4. grupta şampiyon olan Erbaaspor, 3. grubun şampiyonu Araklı Karaderespor ile Elazığ Atatürk Stadyumu'nda Spor Toto 3.Lig'e yükselme maçı oynadı. Maçı 1-0 kazanan Erbaaspor 20 yıl sonra Spor Toto 3.Lig'e yükseldi. Takımlarının 3. Lig'e yükselmesini coşkuyla karşılayan Erbaalılar araç konvoyu ile kutlama yaptı. Çok sayıda Erbaalı, futbolcularla birlikte araç konvoyu oluşturarak Erbaa sokaklarında dolaştı. Konvoyla birlikte Erbaa Cumhuriyet Meydanı'na gelen taraftarlar, meşaleler ve havai fişek gösterisiyle 3'üncü lig coşkusu yaşadı.

46 YAŞINDAKİ KALECİ FUTBOLU ŞAMPİYONLUKLA BIRAKTI

Takımın 46 yaşındaki kalecisi Habip Anapal takımın 3. Lig'e çıkışının ardından futbolu bıraktığını açıkladı. Anapal "Bu lig Erbaa'ya hayırlı uğurlu olsun. Çok teşekkür ederim. Ben futbolu dün bıraktım" dedi.

Erbaaspor Kulübü Başkanı Bülent Uzun yaptığı konuşmada, "Biz hep dedik ki bu bir proje. Erbaaspor belediyemizin bir projesi. Bu projenin mimarı, her zaman yanımızda olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, bir dediğimizi iki etmeyen, Hüseyin Yıldırım'a selam olsun. 2 yılda iki ikinci kupayı aldık. İnşallah 3. kupa için çalışmalara yarından itibaren başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kurulduğu günden bu güne kadar Erbaaspor takımına emek veren yöneticilerinden, başkanlarına, taraftarına, futbolcusundan, malzemecisine kadar herkese teşekkür ettiğini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım şöyle konuştu: "Şimdi 3. Lig'deyiz. Ancak bu Erbaa'ya yetmez. İnşallah hedef 2'inci lig. Hep beraber bunu başaracağız. Yarından itibaren 3. Lig'in çalışması ve 2. Lig'in hedefi nasıl olacaksa konuşacağız. Bu Erbaa'nın başarısıdır. Birlikteliğin başarısıdır. Beraberliğin başarısıdır. Bu Tokat'ın başarısıdır. Erbaaspor'umuza sevdalıyız. İnşallah daha büyük kupalarla, başarılarla beraber yürüyeceğiz. Bugün güzel bir kutlama yaptık ama biliyorsunuz şehitlerimiz var. Gaziantep'te bir patlama oldu şehit olanlara Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bütün şehitlerimize gazilerimize dua edelim."

Daha sonra Erbaalı taraftarlar şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atarak dağıldı.

Erbaa’da "3. Lig" Coşkusu

Erbaa’da "3. Lig" Coşkusu

Erbaa’da "3. Lig" Coşkusu

Erbaa’da "3. Lig" Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim