• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Ensar Vakfı TEOG’da Birinci Olan Öğrenciyi Ödüllendirdi

Ensar Vakfı TEOG’da Birinci Olan Öğrenciyi Ödüllendirdi
Ensar Vakfı Niğde Şubesi yapılan TEOG sınavında İmam Hatip Ortaokullarından 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan öğrencilere Laptop hediye etti.

Ensar Vakfı Niğde Şubesi yapılan TEOG sınavında İmam Hatip Ortaokullarından 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan öğrencilere Laptop hediye etti.

Bor İmam Hatip Ortaokulunda yapılan ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Nebol, Niğde Kültür ve Turizm İl Müdürü Selçuk Hüseyin Demirtaş, , Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, öğrenciler ve çok sayıda velinin ve davetliler katıldı.

Ödül töreninde konuşan Ensar Vakfı Niğde Şube Başkanı Veysel Aşgın, İmam hatip okullarının başarısının bir tesadüf olmadığını söyledi. Aşgın, "Daha önce verdiğimiz, İmam Hatip Ortaokullarında 120 de 120 yapan öğrencilerimize laptop sözümüzü yerine getirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Türkiye genelinde 20 civarında imam hatip ortaokulu öğrencimiz Türkiye 1.si olmuştur. Bunlardan bir tanesi de Fatmanur Akcan kızımızdır. Kendisini, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bunlar biz imam hatip ailesinin ve Türkiye'mizin gururudur. İmam hatip okullarımızın başarısı bir tesadüf değildir. İmam hatip davasına gönül vermiş tüm herkesin ortak çabası ve gayreti ile dün elde edilen başarılara bugün yenileri eklenmektedir. İslam coğrafyasına ve insanlığa hizmet etmek için atılan tohumlar yeniden meyvelerini vermeye başlamıştır. İmam hatip camiamız başta olmak üzere tüm ülkemizin yüz akı olan öğrencilerimizi yürekten kutlar, gayret ve başarılarının daim olmasını temenni ederim" dedi.

Başkan Aşgın, "Başarımız sadece TEOG puanıyla sınırlı değildir. Her bir öğrencimizin ailesi, öğretmenleri, arkadaşları ve ülkesi için biricik ve kıymetli olduklarını bilmelerini istiyoruz. TEOG puanlaması, okul derslerinde elde edilen akademik bir başarının göstergesidir. Biz biliyoruz ki, her çocuğumuzun yapmaktan zevk aldığı kültürel, sanatsal, sportif faaliyetler ve hobiler vardır. Kendilerini o yönde geliştirip ileride bu alanlarda meslek sahibi olarak hizmet etmek isteyen gençlerimiz var. Yetenek ve ilgilerinin doğrultusunda tercih yapmak isteyen evlatlarımızın da her zaman yanlarında olmaya ve elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim" diye konuştu.

Konuşmalardan donra Türkiye 1.si olan Fatmanur Akcan'a hediyesini İl Milli Eğitim Müdürü ve aynı zamanda Ensar vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Yaşar takdim etti. Ayrıca okul aile birliği ve ilçe müftülüğü tarafından da öğrencilere hediyeler verildi.

Ensar Vakfı TEOG’da Birinci Olan Öğrenciyi Ödüllendirdi

Ensar Vakfı TEOG’da Birinci Olan Öğrenciyi Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim