• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Engelsiz Gaziantepspor, Çanakkale Boğazgücü maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Engelsiz Gaziantepspor, Çanakkale Boğazgücü maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
Gaziantep'i Engelli sandalye Basketbol 2. liginde temsil eden, Engelsiz Gaziantepspor takımı Lig Lideri Çanakkale Boğazgücü ile yapacağı maç için Gazikent...

Gaziantep'i Engelli sandalye Basketbol 2. liginde temsil eden, Engelsiz Gaziantepspor takımı Lig Lideri Çanakkale Boğazgücü ile yapacağı maç için Gazikent Kapalı Spor salonunda çalışmalarını sürdürüyor.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.liginde mücadele eden Engelsiz Gaziantepspor, kendi sahasında Pazar günü saat 13.00'te oynayacağı Çanakkale Boğazgücü Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Gazikent Kapalı Spor salonunda oynanacak mücadelede lig birincisi Çanakkale'nin bir puanla arkasında bulunan Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, maçı kazanması halinde ise ligin yeni lideri olacak.

Derbi niteliğini taşıyan müsabakada ligin namağlup lideri Çanakkale ise maçı kazanarak, puan farkını açmayı hedefliyor. Tek mağlubiyetini ilk Çanakkale maçında alan Engelsiz Gaziantepspor, maça Palmiye Otel'de kamp yaparak hazırlanıyor.

Engelsiz Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Basın sözcüsü Mehmet Özsayıcı , "Tüm sporseverleri, deplasmanlı liginde haftalardır yenilmeyen namağlup lider Çanakkale ile tek mağlubiyeti bulunan ve lig ikincisi olan Engelsiz Gaziantepspor'umuzun maçını izlemeye bekliyoruz. Azmin, mücadelenin ve adrenalinin yüksek olacağını beklediğimiz bu maçta engelli sporcularımızın yanında olmamız gerektiğini hatırlatıyoruz. Bu maçı galibiyetle kapatmamız halinde liderle aynı puanda olacağız. Kalan maçlarımızı da alarak, inşallah Gazikentimizi 1.lig de en iyi şekilde temsile edeceğiz. Bünyemize kattığımız yeni engelli gençlerle başaracağımıza inanıyorum .Hedefimiz öncelikli olarak Tekerlekli Sandalye Basketbolu ile engelli bireylere sporla yaşama katmaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim