• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Engelliler Derneğinden Başkan Kale’ye Teşekkür

Engelliler Derneğinden Başkan Kale’ye Teşekkür
Aydın Engeliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Balkım ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İhsan Toytoy, Turhan Aydın ve Metin Ödemişli, İncirliova...

Aydın Engeliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Balkım ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İhsan Toytoy, Turhan Aydın ve Metin Ödemişli, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale'yi makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Başkan Kale'nin göreve gelmesiyle birlikte başlatılan "Engelsiz İncirliova Hizmetleri Projeleri'ni" yakından takip ettiklerini ve takdir ettiklerini dile getiren Dernek Başkanı Balkım; "Aydın Engelliler Sosyal Dayanışma Derneği olarak İncirliova'daki engelli kardeşlerimize yönelik yaptığınız tüm hizmetler ile duyarlı davranışlarınızdan dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Sizler gibi engelsiz hayat kavramına destek veren ve engelli vatandaşlarımızın yanında yer alan bir belediye başkanının olmasından dolayı çok mutluyuz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak yaptığınız çalışmalarda bizlerin de üzerine düşen herhangi bir konuda her zaman destek vermeye yanınızda bulunmaya hazırız" dedi.

Dernek Başkanı Balkım ile Yönetim Kurulu Üyeleri'nin yapmış olduğu ziyaretten dolayı onur duyduğunu dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ise "İnsanlarımıza insani bir anlayışla hizmet etmek, onların dertlerine ortak olup yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturmak bizim en temel görevimizdir. İncirliova Belediyesi engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

KALE'DEN ENGELSİZ PARK MÜJDESİ

İncirliova Belediyesi olarak sosyal hizmetler ve yardımlaşma anlamında engelli vatandaşların yanında yer almaya her zaman devam edeceklerini sözünü veren Başkan Kale, ilçe merkezinde bulunan Şaban Bozkurt Sosyal Tesisleri'nin engelli vatandaşların kullanımına tahsis edilmesi için proje hazırladıklarını ve İncirliova'da ilk defa engelsiz bir park inşa edeceklerini söyledi.

Söz konusu engelsiz parkın yapımı için gerekli çalışmaları başlattıklarını müjdeleyen Başkan Kale; "İlçemizdeki imar yapılarında engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak bazı uygulamaları zorunlu hale getirdik. Belediye hizmet binamız ile yaptığımız tüm sosyal tesislerimizde engelli vatandaşlarımızın daha kolay faydalanması açısından gerekli fiziki şartları hazırlıyoruz. Fırsat buldukça, engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde engelli vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda da ilçemiz Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan Şaban Bozkurt Sosyal Tesisleri'ni sadece engelli vatandaşlarımızın yararlanabileceği engelsiz bir park olarak tekrar tasarlayarak onların hizmetine sunmaya karar verdik" dedi.

Engelliler Derneğinden Başkan Kale’ye Teşekkür

Engelliler Derneğinden Başkan Kale’ye Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim