• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Engelli vatandaşlara ücretsiz EKPSS kursu

Engelli vatandaşlara ücretsiz EKPSS kursu
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik olarak düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) ücretsiz hazırlık kursları...

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilere yönelik olarak düzenlenen Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) ücretsiz hazırlık kursları devam ediyor. 2010 yılından bu yana EKPSS kurslarına devam eden 770 engelliden 350'si memur olarak atandı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ile Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen 2017 yılı hazırlık kursuna bu yıl 214 engelli kursiyer müracaat etti.

Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda Cumartesi-Pazar günleri gerçekleştirilecek olan kurslarda kursiyerlere, Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya, Anayasa ve Özel Eğitim branşlarında eğitimler verilecek.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı eğitimlerinin başlaması nedeniyle Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda bir program düzenlendi. Düzenlenen programda bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, "Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı kurslarının bu yıl 7." sini düzenliyoruz. Bugüne kadar kurslarımıza katılan yaklaşık 800 engelli vatandaşımızın 350'sinin memur olarak atamaları yapıldı. Kurslarımızla büyük bir başarıyı yakalamış bulunmaktayız. Kurslarımızda verilen derslere gerekli duyarlılığı gösterdiğinizde inanıyorum ki sınavı rahatlıkla kazanacaksınız. Kursiyerlerimize Büyükşehir Belediyesi olarak kaynak desteği de sağlıyoruz. Bu kursların engelli kardeşlerimiz için çok önemli olduğuna ve çalışılınca her şeyin başarılacağına inanıyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonrada bu kurslarımızı düzenlemeye devam edeceğiz. Bütün kursiyerlerimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ekim ayı itibariyle başlayan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlık kursları, 2018 Nisan ayında sona erecek.

Engelli vatandaşlara ücretsiz EKPSS kursu

Engelli vatandaşlara ücretsiz EKPSS kursu

Engelli vatandaşlara ücretsiz EKPSS kursu

Engelli vatandaşlara ücretsiz EKPSS kursu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim