• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Engelli Çocukların Jurassic Park Sevinci

Engelli Çocukların Jurassic Park Sevinci
Adana'da, Çukurova Belediyesi'nce "Yap-Birlikte İşletelim-Devret" modeliyle özel bir şirkete yaptırılan Jurassic Park açıldığı günden bu yana halkın,...

Adana'da, Çukurova Belediyesi'nce "Yap-Birlikte İşletelim-Devret" modeliyle özel bir şirkete yaptırılan Jurassic Park açıldığı günden bu yana halkın, özellikle de çocukların yoğun ilgisini çekiyor.

Adana'nın kuzeybatısındaki Doğal Park 2 (Sabancı Parkı) içerisinde 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Jurassic Park, bu kez engelli çocukları ağırladı. Çukurova ilçe sınırları içerisinde bulunan Niyazi Ekerbiçer İlköğretim Okulu öğrencilerinin tümü 50'yi aşkın dinozorun yer aldığı ve yüz binlerce yıl öncesi hayatın canlandırıldığı Jurassic Park'ı ziyaret etti. Engelli çocuklar yeşil alanı ve sosyal tesisleriyle Adana'nın gözbebeği olan Jurassic Park'ta doyasıya eğlendiler. Giriş parasının öğrenci, çocuklar ve engelliler için 5 TL, yetişkinler için ise 8 TL olduğu Jurassic Park'a aileleri, öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte gelen engelli çocuklar Jurassic Park'ta özellikle dinozorlara büyük ilgi gösterdiler. Çocuklarının Jurassic Park'ta çok mutlu olduğunu ifade eden aileler, Adana'ya böyle güzel bir tesis kazandırdığı için Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e teşekkür ettiler.

"BİZ HER KESİMİN, HERKESİN BELEDİYESİYİZ"

Butik kafe ve iş yerleriyle zenginleştirilen ve başka yeniliklerin de yapılacağı Jurassic Park'a çok yoğun bir ilgi olduğunu belirten Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bugün Jurassic Park'ta engelli çocuklarımızın mutluluğunu görmek kadar güzel bir şey yok. Engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşmesi ve yaşam standartlarının iyileştirilmesi yanında onların eğlenmesi, dinlenmesi ve güzel vakit geçirmesi için birçok kurum ve kuruluş tarafından örnek alınabilecek projelere imza atıyoruz. Adana'da engelliler için hazırladığımız projeler bitmeyecek. Biz her kesimin, herkesin belediyesiyiz" diye konuştu.

Engelli Çocukların Jurassic Park Sevinci

Engelli Çocukların Jurassic Park Sevinci

Engelli Çocukların Jurassic Park Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim