• BIST 9693.46
  • Altın 2508.306
  • Dolar 32.5811
  • Euro 34.833
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Engelli Aile Hem Ağladı Hem Ağlattı

Engelli Aile Hem Ağladı Hem Ağlattı
Batman'ın Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar'ın ziyaret ettiği engelli aile hem ağladı hem anlattı.

Batman'ın Sason İlçe Kaymakamı Tekin Dundar'ın ziyaret ettiği engelli aile hem ağladı hem anlattı. Aile kendilerini engelli duruma düşüren hastalıklarına çare bulunmasını istedi.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, beraberindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) İlçe Müdürü Kamuran Çetin ve Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) Başkanı Dr. Selami Güngördü ile birlikte, yakalandıkları teşhisi henüz konulamayan hastalık nedeniyle engelli durumuna düşen Demir ailesinin fertlerini ziyaret etti. Ziyarette gözyaşları sel oldu. Kaymakam Dundar'ın nasılsınız sorusuna cevap veren baba Mehmet Demir "Maddi hiçbir ihtiyacımız yok. Tek derdim çocuklarım" dedi ve daha fazla konuşamayarak ağlayıp, dışarı çıktı. Bunun üzerine çocukları ve torunları da kendilerini tutamayarak, ağlamaya başladı.

"HAYALLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ"

Bedensel engellilerin en büyüğü abla Mesude Demir (33), "Bizim sizden ve devletimizden tek isteğimiz küçük kardeşim ve yeğenimin sağlıklarına kavuşması ve tekrar yürüyebilmeleridir. Bizimde hayallerimiz vardı, hiçbirini gerçekleştiremedik. Olsun yine şükürler olsun. Ama küçük kardeşim ve yeğenimin hayaller gerçekleşsin istiyoruz. Ne olur onlara yardım ediniz. Devletimiz sağ olsun maddi sıkıntımız yok. Biz çok acı çektik. Biz su ve ekmek de yesek sorun yok. Hiç kimse açlıktan ölmedi Allah'a şükür. Tek derdimiz bizim hayallerimiz olmadı onların hayalleri gerçekleşsin" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ"

Kaymakam Dundar ise, "Sizin tedavileriniz ve tekerlekli sandalyeler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizden ne isteğiniz varsa söyleyin. Ne zaman bir isteğiniz olursa bize ulaşabilirsiniz. İnşallah küçük Sümeyra'da bu hastalık oluşmaz. Allah şifa versin, bizimde duamız en azından Bilal'in şifa bulması ve küçük Sümeyra'nın da bu hastalığa yakalanmamasıdır" diye konuştu.

Ziyarette Dundar, bedensel engelli kardeşlerden sekizinci sınıfta okuyan Emrullah Demir'e dizüstü bilgisayar hediye etti.

Engelli Aile Hem Ağladı Hem Ağlattı

Engelli Aile Hem Ağladı Hem Ağlattı

Engelli Aile Hem Ağladı Hem Ağlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim