• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Enes Kanter: Gerçekten iyi bir iş çıkardık

Enes Kanter: Gerçekten iyi bir iş çıkardık
NBA'deki temsilcimiz Oklahoma City Thunder'da forma giyen Enes Kanter, Sacramento Kings'i 131 - 116 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada iyi bir...

NBA'deki temsilcimiz Oklahoma City Thunder'da forma giyen Enes Kanter, Sacramento Kings'i 131 - 116 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada iyi bir iş çıkardıklarını söyledi.

Takımının galibiyetinde önemli rol oynayan yıldız basketbolcu, maçın ardından Amerikan FOX televizyonuna yaptığı açıklamada, bir önceki maçta aldıkları mağlubiyeti hatırlatarak, "Golden State maçı her şeyden önce üst düzey bir maçtı ama kaybettik. Bu mağlubiyetle endişelenmeye devam edemeyiz. Önümüze bakmalıyız. Bu akşam da bunu yaptık. Savunma ve hücum açısından bence bu akşam işimizi yaptık. Bu akşam biliyorduk ki alçak pota bölgesinde üst düzey bir oyun olacaktı ve gerçekten iyi bir iş çıkardık." diye konuştu.

Yüksek isabet oranıyla ilgili de Enes Kanter, "Sanırım sadece özgüven." ifadesini kullandı.

"Takım arkadaşlarımın hakkını vermek isterim." diyen yetenekli sporcu, "Bu akşam hayranlık verici bir iş çıkardılar. Bunun zor bir maç olacağını biliyorduk. Yedek kulübesi her zaman hazırdı. Hangi maç olduğu önemli değil. Zihinlerimiz hazır. Sadece çıkıyoruz ve sadece işimizi yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Sacramento Kingsli oyuncu DeMarcus Cousins karşısında takım arkadaşı Steven Adams ve kendisinin 5 faul almasıyla ilgili de Enes Kanter, "Fiziksel olarak iyi durumda olmak gerekiyor. Kendisi kesinlikle iyi bir oyuncu ama bizim yapabileceğimiz tek şey onunla fiziksel olarak mücadele etmek ve çemberin dışına çıkarmak." diye konuştu.

KANTER'DEN YÜZDE YÜZ'LÜK BAŞARI

Bu arada Enes Kanter, Sacramento Kings karşısında yüzde 100'lük isabet oranıyla 23 sayı kaydetti. Kanter 4 de ribaunt aldı. Yıldız oyuncu 27 sayı ile oynayan Kevin Durant'ın ardından en skorer ikinci isim oldu.Cihan

Enes Kanter: Gerçekten iyi bir iş çıkardık

Enes Kanter: Gerçekten iyi bir iş çıkardık

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim