• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Enerji Bir-sen Terörü Lanetledi

Enerji Bir-sen Terörü Lanetledi
Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, Sultanahmet'te yaşanan patlamayla ilgili açıklama yaparak terörü lanetledi.

Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, Sultanahmet'te yaşanan patlamayla ilgili açıklama yaparak terörü lanetledi.

Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör, turizmin merkezi Sultahahmet Meydanı'nda gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Terörün kanlı ve karanlık yüzünü bu kez de İstanbul Sultanahmet meydanında gösterdiğini ifade eden Güngör, "Bu menfur ve alçak saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, huzur ve kardeşliğine karşı yapılan bu ve bunun gibi bütün terör ve terörist saldırılarını lanetliyor ve kınıyoruz. Bu insanlık dışı, alçakça yapılan saldırılarda hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Karanlık odakların kuklası olan bu teröristlerin insanlık dışı yaptıkları terör saldırılarının amacı, Türkiye de huzursuzluk ve kaos ortamı oluşturmaktır. Ülkemizin ekonomik, sosyal, toplumsal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak ve Türkiye'nin bulunduğu coğrafyadaki ve dünyadaki yükselişini engellemektir. Şer odaklarına, insan ve insanlık düşmanlarına karşı, Türkiye'nin vatandaşlarını savunma görevini, insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu ve koyacağı teröre karşı kararlı ve haklı mücadelesini destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğiz" dedi.

Milletin, kendi varlığına yönelen her türlü tehdit için bugüne kadar gereğini yerine getirdiğini söyleyen Güngör, "Bugünde üzerine düşeni yapacaktır. Hiç bir milliyet ve köken ayırt etmeyen teröristlere ve terör eylemlerine verilecek en güzel cevap, aziz milletimizin devletiyle birlikte tek vücut olmasıdır. Büyük enerji bir sen ailesi olarak milletimizi vakarlı ve sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu davranmak ve devletimize güvenerek, terör örgütlerinin ve onların arkalarındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Bu vesileyle kan ve şiddetten beslenen, kimden ve nereden gelirse gelsin, insanlık suçu olan terörü reddediyor, her türlü terör örgütünü ve terörü şiddetle ve esefle kınıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim