• BIST 9079.97
  • Altın 2307.524
  • Dolar 32.3445
  • Euro 35.0629
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Eneramo’nun Hedefi Gol Krallığı

Eneramo’nun Hedefi Gol Krallığı
Medicana Sivasspor'un Nijeryalı forveti Michael Eneramo, kariyerinde iki kez gol krallığı yaşadığını ve kırmızı-beyazlı forma altında da gol krallığı...

Medicana Sivasspor'un Nijeryalı forveti Michael Eneramo, kariyerinde iki kez gol krallığı yaşadığını ve kırmızı-beyazlı forma altında da gol krallığı yaşamak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Nijeryalı futbolcusu Michael Eneramo Sivasspor'un resmi yayın organı Sivasspor Dergisi'ne açıklamalarda bulundu. Tunus liginde oynarken 2 kere gol kralı olduğunu hatırlatan Nijeryalı yıldız, Sivasspor forması altında da gol krallığı yaşamak istediğini belirtti.

Sivasspor'da kendini evinde gibi hissettiğini ifade eden Eneramo, "Sivasspor, Türkiye'de ilk oynadığım takım ve beni Türkiye'ye ilk getiren kulüp. Bu yüzden de benim için ciddi anlamda diğer kulüplerden çok farkları var. Burası artık benim evim gibi oldu. Buradaki insanlar, taraftarlar, arkadaşlarım, hocalar ve hepsiyle çok güzel zamanlar geçirdim. Bakarsanız aslında Beşiktaş ve Karabük'te Sivasspor'da geçirdiğim kadar süre geçirmedim. Bu yüzden de hem Türkiye'de ilk oynadığım kulüp olması hem de daha çok zaman geçirdiğim, daha çok şey paylaştığım yer olmasından ötürü diğer kulüplere göre evim gibi bir farkı var" dedi.

"FUTBOLU BİR DAHA OYNAYAMAM DÜŞÜNCESİNE KAPILDIM"

Sakatlığı döneminde futbola bir daha dönemeyeceğini düşündüğünü söyleyen Nijeryalı golcü, "Futbol hayatım için, kariyerim için her anlamda benim için zor günlerdi. Beşiktaş'tan Sivasspor'a geri dönmüştüm, iyi bir grafik çiziyordum. İyi bir performans sergiliyordum fakat hiç beklemediğim bir zaman dizimden zor bir sakatlık yaşadım. Takımımdan belki 8 aya yakın bir süre ayrı kalmak zorunda kaldım. Her anlamda zordu. Belki futbolu bile bir daha oynayamam gibi düşüncelere kapıldığım zamanlar oldu; ama sağ olsunlar takım arkadaşlarım ve sağlık ekipleri bana çok yardımcı oldu. Gerek Sivas'taki gerekse İstanbul'daki doktorlar, fizyoterapistler ve masörlerin bana çok ciddi katkısı ve desteği oldu. Onların sayesinde bugünleri aşabildim. Onların sayesinde bugün yeniden kendimi toparladım" diye konuştu.

"YÜZDE YÜZ EKSİ HALİME DÖNEMEDİM"

Sakatlık sürecinin ardından eski formuna kavuşamadığını aktaran Eneramo, "Yüzde yüz olarak eski halime döndüm diyemem. Bu tür sakatlıklar ciddi sakatlıklar ve tedavi süreci de tedavi sonrası rehabilitasyon dönemleri de uzun süren sakatlıklar. Doktorlarımızın da söylediklerine göre uzun bir süre antrenmanlarda ve maçlarda bu tip ağrıları hissederek ve yaşayarak çalışacağım. Futbolda böyle şeyler tabi ki oluyor. Takıma, buradaki insanlara, taraftara ve işime olan saygımdan dolayı ben her zaman fedakarlık yaptım. Yine fedakarlık yapıyorum. Ağrım da olsa maçlarda ve antrenmanlarda bunun üzerine giderek bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve bu zamanla daha iyiye gidiyor" şeklinde konuştu.

"TAKIMIMIN GALİBİYETLERE İHTİYACI OLACAK"

Gaziantepspor maçında attığı golün kendisine moral olduğunu ifade eden Nijeryalı forvet, "Gaziantep karşılaşmasında atmış olduğum gol hem benim hem de takımımız için çok moral verici ve motive edici bir gol oldu. Çok büyük bir mutluluk oldu. Aslına bakarsanız Bursaspor maçında da iyi bir şekilde sahadaydık; fakat benim o maçta ağrılarım vardı. O ağrılara rağmen üzerine giderek ben o maçı oynadım. Bu maçlarda bazen iğne olarak enjeksiyonlarla ağrılarımızı azaltarak sahada bulunmamız gerekiyor. Bu maçta da böyleydi; ama Gaziantep maçında her şey daha farklıydı. Daha rahat bir şekilde sahadaydım. Bunun karşılığı olarak golümüzü de bulduk. Zaten şu anda takımımız da iyi bir durumda, önümüzde birçok maçımız var. Bu birçok maçta umuyorum hem benim gollerim hem der takımımızın galibiyetleri olacaktır. Yeni hocamızla beraber takıma bir enerji de geldi. Bu enerjiyle beraber eminim ki hem benim hem de takımımızın performansında büyük artış olacaktır" dedi.

Eneramo’nun Hedefi Gol Krallığı

Eneramo’nun Hedefi Gol Krallığı

Eneramo’nun Hedefi Gol Krallığı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim