• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Enderun Buluşmalarına Katılan Minikler Katılım Belgelerini Rektör Özer’den Aldılar

Enderun Buluşmalarına Katılan Minikler Katılım Belgelerini Rektör Özer’den Aldılar
Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi tarafından 15 Ekim 2015-15 Ocak 2016 tarihleri...

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi tarafından 15 Ekim 2015-15 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen Enderun Buluşmaları programına katılan öğrenciler katılım belgelerini Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'den aldılar.

Kısa zaman önce açılan ve pek çok alanda faaliyetlerde bulunan Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi, 15 Ekim 2015 tarihinde başlattığı Enderun Buluşmaları programına katılan öğrencilere bu dönemin son dersini 15 Ocak Cuma günü vererek programı tamamladı. Öğrenciler, Değerler Eğitimi Kütüphanesinde verilen son dersten sonra BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret ettiler. Enderun Buluşmaları ilkokul grubunun katıldığı ziyarette Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Elif Gür öğrencilere eşlik etti.

BEÜ Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret ve ardından gerçekleşen belge takdim töreninde öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Özer şunları söyledi: "Bülent Ecevit Üniversitesi olarak Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Enderun Buluşmaları programını çok önemsiyoruz. Değerler Eğitimi Kütüphanesinde gerçekleşen programda çok değerli bilgiler öğrendiğinizi biliyorum. Sizler Değerler Eğitimi Kütüphanesine renk katıyorsunuz. Yaptığımız mekanlar sizlerin varlığı ile anlam kazanıyor. Dört ay boyunca Değerler Eğitimi Kütüphanesine gelerek çalışmalara katıldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Başarılarınızda emeği bulunan MEDEM çalışanlarına ve ailelerinize şükranlarımı sunuyorum."

Öğrencilerin belgelerini takdim eden Rektör Özer, öğrencilere çeşitli hediyeler armağan etti. Ziyaret sonunda Rektör Özer, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Medeniyet Araştırmaları ve Değerler Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi yarıyıl tatilinde 25- 29 Ocak tarihleri arasında öğrencilere Değerler Eğitimi temalı bir program uygulayacağı öğrenildi.

Enderun Buluşmalarına Katılan Minikler Katılım Belgelerini Rektör Özer’den Aldılar

Enderun Buluşmalarına Katılan Minikler Katılım Belgelerini Rektör Özer’den Aldılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim