• BIST 9079.97
  • Altın 2306
  • Dolar 32.3263
  • Euro 35.1055
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Endenozyalı öğrenciler, Halk Kütüphanesine üye oldu

Endenozyalı öğrenciler, Halk Kütüphanesine üye oldu
Kırklareli Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezinde (TÖMER) eğitim gören Endonezyalı öğrenciler, Kırklareli İl Halk Kütüphanesine...

Kırklareli Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Araştırma ve Uygulama Merkezinde (TÖMER) eğitim gören Endonezyalı öğrenciler, Kırklareli İl Halk Kütüphanesine üye oldu.

TÖMER'de eğitim gören öğrenciler, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elifnur Yıldız Yalçındağ önderliğinde İl Halk Kütüphanesine gitti. Kütüphane Müdürü Ali Osman Ünal tarafından karşılanan öğrenciler, kütüphane çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra kütüphaneye üye oldu.

"Amacımız, öğrencilerimizin halkımızla tanışıp kaynaşmasını sağlamak"

Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elifnur Yıldız Yalçındağ, kütüphane ziyaretinde öğrencilere eşlik ederek, "Endonezyalı öğrencilerimiz Türkçe öğreniyor. Kırklareli Üniversitesi TÖMER'e bir ay gecikmeyle gelen öğrencilerimiz, Türkçeyi merak, heyecan ve tatlı bir telaşla öğreniyor. A2 düzeyinde olan öğrencilerimizin seviyesine uygun kitapları rahatlıkla temin edebilmeleri için, Kırklareli İl Halk Kütüphanesi seferber oldu. Kütüphane Müdürü Ali Osman Ünal, öğrencilerimize kütüphaneyi tanıttı. Kütüphaneye üye olan öğrencilerimizin, diledikleri kitabı 15 gün süreyle alabileceklerini vurguladı. Kütüphane müdürü Ünal ve personelin özel ilgisi öğrencilerimizi çok memnun etti. TÖMER olarak amacımız, öğrencilerimizin halkımızla tanışıp kaynaşmasını sağlamak, faydalanabilecekleri çeşitli kurumları öğrencilerimize tanıtmak ve öğrencilerimizin Türkçeyi pratik yaparak daha hızlı, kolay ve akıcı bir şekilde konuşabilmelerini ve öğrenebilmelerini sağlamaktır "dedi.

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Osman Ünal, üye olan öğrencilere teşekkür ederek, TÖMER'de gerçekleştirilen başarılı eğitimler için Elifnur Yıldız Yalçındağ'a teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim