• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Enç İlçe Ziyaretlerine Devam Etti

Enç İlçe Ziyaretlerine Devam Etti
AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Konyaaltı, Manavgat ve Serik ilçelerinde...

AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Konyaaltı, Manavgat ve Serik ilçelerinde partililerle bir araya geldi.

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, ilk olarak Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'yı iş yerinde ziyaret etti. Daha sonra taksi durağı esnafı ile bir araya gelen partililer, sorunları dinleyip çözümünde yardımcı oldu.

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Konyaaltı ilçesindeki ziyaret programında muhtarlarla da bir araya geldi. Seçim çalışmalarında verilen sözleri tek tek yerine getirdiklerini belirten Sümer, "AK Parti bugüne kadar verdiği her sözü yerine getirdi. Bundan sonra da getirmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Mahallelerinizde yapılması gerekenleri sizden dinleyip, taleplerinizi en kısa sürede ve mümkün olduğunca karşılamaya çalışacağız. Çünkü mahallenin eksiklerinin ve ihtiyaçlarının ne olduğunu en iyi muhtarlar bilir. AK Parti'nin en önemli özelliği her zaman laf değil, icraat üretmesidir. Her zaman halkın içinde olup, hizmet için gece gündüz çalıştık" diye konuştu.

MANAVGAT VE SERİK İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTILARINA KATILDI

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Konyaaltı ilçe programının ardından Manavgat ve Serik İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı. Serik İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Enç, "AK Parti olarak hep birlik ve beraberlik içinde çalıştık. Bizler hep çalıştık, CHP ise hep konuştu. İşleri güçleri sadece boş boş konuşmak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, "CHP'nin başında bir lider yoktur. CHP'nin genel başkanlık koltuğu boştur'. Ruh ikizleri ise HDP'dir. Bunlar bu ülkede hiçbir zaman bir başbakan ve cumhurbaşkanı çıkaramayacak. Bu millet CHP'li birini Cumhurbaşkanı yapmayacak. Bunlar dünya lideri, vatansever ve adam gibi adam Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a iftira atmaktan başka bir şey bilmiyor. Çünkü kıskanıyorlar, çekemiyorlar ve fesatlanıyorlar. Yaptıkları bir icraatları olmadığı için anlatacak bir şey bulamıyorlar ve iftira atıyorlar. Bence Kılıçdaroğlu'nun durumu klinik bir vak'adır ve en kısa sürede bir psikoloğa gitmesi gerekiyor. İlaçla tedavisi mümkün müdür bilemiyorum ama artık ne dediğini bilmiyor. Eğer psikoloğa gitmeyi kabul ederse, biz Antalya teşkilatları olarak onun tüm hastane masraflarını üstlenmeye hazırız. Meclis toplantılarında birbirlerini bile hazmedemeyip kavga ediyorlar. Ağza alınmayacak hakaretler yağdırıyorlar. Onlar sürekli kavga edip, iftira atmaktan başka bir şey bilmiyor. Bizler bu birlik ve beraberliğimizi hiç bozmayalım. Aramıza fitne ve fesat sokmayalım. Bu millete hizmet için yolumuza devam edelim" diye konuştu.

MİTİNGE DAVET ETTİ

Milletvekili Enç, gittiği ilçelerde partilileri ve vatandaşları EXPO 2016'nın 22 Nisan'da yapılacak olan açılışına ve aynı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalyalılar ile buluşma mitingine katılmaya davet etti.

Enç İlçe Ziyaretlerine Devam Etti

Enç İlçe Ziyaretlerine Devam Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim