• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

"En zor maç Beşiktaş değil"

"En zor maç Beşiktaş değil"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Torku Konyaspor'u 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, şampiyonluk yarışında son bölüme girdiklerini belirterek, "Arkadaşlar, 360 dakika kaldı. Bu 360 dakika sonuna kadar ayakta kalacak mıyız? Onu merak ediyorum. Gerçekten çok zor geçiyor.

Allah'ıma şükürler olsun bugün aldık. Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarlarıma çok teşekkür ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık" diye konuştu.

"En zor maç Beşiktaş değil"

Abdurrahim Albayrak, gelecek hafta Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda yapacakları maçın zor geçeceğine değinerek, "Kalan 4 maçımızın en zoru Mersin İdman Yurdu. İyi hazırlanacağız ve iyi bir moralle Mersin'e gideceğiz. Şampiyonluk adayıyız, Allah'ın izniyle Mersin'de 3 puan alırsak şampiyonluk şansımız yüzde 70 olur" ifadelerini kullandı.

Abdurrahim Albayrak, sürekli takımla birlikte olduğunu anlatarak, "Dün akşam 01:00 gibi ayrıldım. Tavlada da yendiler beni, onu da itiraf edeyim. İyi bir ortam oluşturduk. Artık takım şampiyonluğa inandı. İnanan bir takım var. Görüyorsunuz son dakikaya kadar maçtan kopma olmuyor. Kesinlikle kazanma inancı var. Şurada 4 maçımız kaldı, inşallah onları da kazanıp, şampiyon olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Ali Dürüst: "İnşallah şampiyon olacağız"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise stresli geçen bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayarak, "90 dakika maçtan kopmadık.

Sonunda geç de olsa golü bulduk ve 3 puanı aldık. Ama bundan sonra her maç böyle stresli geçecek. Herkes bizi inansın ve desteklesin. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulüpte 23 Mayıs'ta yapılacak seçimli olağan genel kurulun gündemlerinde olmadığını anlatan Dürüst, "Seçim gündemimizde değil.

Bence seçim içinde olanların da gündeme fazla taşımaması lazım. Hepimizin bu şampiyonluğa odaklanması lazım" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim