• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

En Mutlu Anlarını Çaldılar

En Mutlu Anlarını Çaldılar
Düğün görüntülerinin olduğu dizüstü bilgisayarları çalınan iş yeri sahibi, hırsıza seslenerek, görüntüleri gece kapının önüne bırakmasını...

Düğün görüntülerinin olduğu dizüstü bilgisayarları çalınan iş yeri sahibi, hırsıza seslenerek, görüntüleri gece kapının önüne bırakmasını istedi. Olay iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi Hürriyet bulvarında faaliyet gösteren bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde iş yerinin önüne gelen şahıs önce etrafına baktı. Etrafta kimsenin olmamasını fırsat bilen şahıs levye yardımı ile iş yerinin kapısını açtı. İçeri kolaylıkla giren şahıs önce masanın üzerine bulunan iş yeri sahibinin düğün görüntülerinin olduğu dizüstü bilgisayarı aldı. Daha sonra dolapta bulunan başka bir dizüstü bilgisayarı ve profesyonel fotoğraf makinesini aldı. Hırsız,tam iş yerinden çıkacağı sırada elindeki dizüstü bilgisayarları ve fotoğraf makinesini kimse anlamasın diye karton poşetin içine koydu. Daha sonra şahıs, rahat tavırlarıyla iş yerinden uzaklaştı.

OLAY SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

İş yerine giren şahıs saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, şahsın önce etrafı kolaçan etmek için iş yerinin önünden geçtiği görülüyor. Ardında görüntülerde levye ile kapıyı açıp içeriye girmesi ve dizüstü bilgisayarı ile fotoğraf makinesini aldığı belli oluyor.

"KAPIMIZA GELİP BIRAKIRSAN ÇOK MEMNUN OLURUZ"

İş yeri sahibi Koray Acarlı, "6 ay önce ben evlendim. Düğün fotoğraflarımızın ve görüntülerimizin hepsi o bilgisayarın içerisindeydi. Maddi zararından ziyade bizim için manevi zararı daha çok oldu. Hırsıza buradan söyleyeceğim bir şeyler var. İçerisinde çok önemli görüntüler var ihtiyacım var deseydin gelseydin ben sana bilgisayarın değerinde parayı verirdim kardeş. İçerisindeki bilgiler makinenin fiyatından çok çok daha değerli. Bir gece kapımıza gelip bırakırsan çok memnun oluruz" dedi.

Polis olayla ilgili güvenlik kameralarını inceleme altına aldı ve soruşturma başlattı.

En Mutlu Anlarını Çaldılar

En Mutlu Anlarını Çaldılar

En Mutlu Anlarını Çaldılar

En Mutlu Anlarını Çaldılar

En Mutlu Anlarını Çaldılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim