• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

En İyi Yabancı Dizileri DiziHit İle İzleyin

En İyi Yabancı Dizileri DiziHit İle İzleyin
Netflix, dünyanın en büyük dizi ve film stream servislerinden bir tanesi olarak Türkiye’ye geçtiğimiz senelerde açılmış ve büyük bir üye patlaması yaşamıştı.

Özellikle sosyal medyayı aktif kullanması ile övülen Netflix’te geçtiğimiz günlerde bir Türk yapımı dizinin geleceği de konuşuluyordu ancak bu haberin kesinliği Netflix tarafından henüz onaylanmış değil. Orijinal yapımları ile dikkatleri üzerine çeken platformun en büyük bombası ise bu sezon hiç şüphesiz 13 Reasons Why oldu. Dram ve gizem temalarını üst üste koyarak, muhteşem bir kurguyu ortaya çıkarmayı başaran 13 Reasons Why, IMDB üzerinden de henüz ilk sezonunda 8,7 gibi oldukça başarılı bir puan almayı başardı. Bu puanla birlikte en çok oylanan diziler arasında 118. sırayı alan Netflix yapıtı 13 Reasons Why izlemek için web sitemizi ziyaret etmeniz mümkün. 

 

Dizinin başrollerinde Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro gibi isimler bulunurken yaratıcılığını ise Brian Yorkey’in üstlendiğini görmekteyiz. Eleştirmenler tarafından son dönemde tam not alan en başarılı yapıtlardan 13 Reasons Why, bir kızın ölümünün perde arkasını konu alıyor ve oldukça çarpıcı bir yöntemle yaşananları bizlere aktarıyor. Cinayet mi, intihar mı ikilemine düştüğümüz dizi; gerçekten de bizleri kuşkulandırıyor ve sosyal mesajlar aracılığı ile gizliden de olsa ebeveynlere ve çocuklara bazı şeyleri öğütlemesi ile biliniyor. Öğüt istemiyorum, macera arıyorum diyenler için ise tavsiyemiz; bir Netflix yapıtı değil. Son yıllarda fırtına gibi esen ve ilk bölümü 2012 yılında yayınlanmış The Arrow genelde macera sever ve gerilim izlemekten hoşlanan yabancı dizi izleyicileri için biçilmiş kaftan. İçerisinde aşk ve ihtirasın da pek fazla olduğu CW yapıtı Arrow, Oliver Queen adlı bir zenginin denizde kayboluşundan sonra mucize şekilde bulunuşunu ve bulunduktan sonra değişimini konu ediniyor. 

 

Özellikle The Flash ile aynı dönemde yaşayan ve bu sayede tanışan karakterlerimizden yararlanarak CW, The Flash ve Arrow’a dönem dönem ortak bölümler dahi oluşturabiliyor. Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg gibi üstün nitelikli yaratıcı kadroları ile iki dizinin de bunları başarması şüphesiz pek zor olmasa gerek. Arrow izleyicileri de The Flash izleyicileri de ortak bölümlere çoğu zaman bayılıyorlar.

 

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim