• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

En İdeal Sohbet-Chat Adresiniz

En İdeal Sohbet-Chat Adresiniz
Günümüzde teknoloji bir hayli ilerlemiştir. Bu nedenle artık yüz yüze görüşmekten daha çok bir ağ aracılığı ile görüntülü ya da yazılı olarak sohbet etmek daha çok yaygınlaşmıştır.

Bizler siz değerli Chat severlere en hızlı ve kullanışlı Sohbet Odalarını sunmaktayız. Tamamen kurallara uygun olaraksohbet edilen bu odalara giriş yapmak oldukça kolaydır. Hiç bir kayıt olma işlemi gerektirmeden tek tuş ile bu odalara girip ruh ikizinizi bularak her türlü konuda sohbet edebilirsiniz. Tabi ki daha öncelerde yeterli teknolojiye sahip olmadığımızdan dolayı bu tür siteler yokdenecek kadar azdı. Olanlar ise kullanışlı değillerdi ve kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayamıyordu. Ancak günümüzde teknolojinin bir hayli ilerlemesi ile bizler sizlere en iyi tecrübeyi sunmaktayız ve tüm gereksinimlerinizi karşılamaktayız. Tabi ki kurallarına uygun olarak sohbet eden her kullanıcımız bizim sitemizde hoş vakit geçirebilir ve boş vakitlerinde yeni insanlar ile tanışabilir.

 

Kız-Erkek Oranı

 

Sitemizde belirli bir dengeyi her zaman için korumaktayız. Fake adreslerden kaçınacak şekilde geliştirdiğimiz sistemimizde ne kızlar çoğunlukta ne de erkekler çoğunluktadır. Hemen Hemen eşit olacak şekilde bu dengeyi tutturmuş bulunmaktayız. Bu nedenle de karşı cins ile sohbet etmek isteyen kullanıcılarımız bu isteklerini istedikleri her an karşılayabilmektedirler ve olumlu arkadaşlıklar kurabilmektedirler. Daha önce de belirttiğim üzere sitemizin tek amacı olumlu arkadaşlıkların kurulmasını sağlamaktır ve bunu layıkıyla yaptığımızı düşünmekteyiz. Tabi ki bu düşünceye durduk yere değil, kullanıcılarımızın geri dönüşleri ile karar vermekteyiz.

 

Her Türden Mesafeli Sohbet

 

Bu tür Chat sitelerini bir çok kişi kullandığı için farklı farklı konularda sohbet etmek isteyen insanlar bulunmaktadır. Gerek İslami Sohbet gerek günlük yaşantı ile ilgili sohbet. Her türden sohbete açık olan sitemiz, bu farklılıkların site adına karışıklık oluşturmaması adına çok daha kullanışlı bir sisteme gitmiş ve sohbet türüne göre farklı odacıklar oluşturmuştur. Kullanıcılarımızın bizi tercih etmesindeki en önemli detaylardan birinin de bu olduğunu söyleyebiliriz.

 

Tamamen Ücretsiz ve Karşılıksız Sohbet

 

Sitemizde bulunan sohbet platformu kullanıcılarımız için tamamen ücretsiz bir şekilde ayarlanmıştır. Bu nedenle hiç bir karşılık ödemeden de ruh eşinizi hatta belki de yol arkadaşınızı bulabilirsiniz. Hiç bir ücret talep etmememizin en önemli nedeninin de bu olduğunu belirtmek isteriz. Tabi ki bizi diğer sitelerden ayıran en önemli özelliğin de bu olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü günümüzde hiç bir karşılık talep etmeden işleyişini sürdüren çok nadir site vardır ve biz de bunlardan birisiyiz.

 

Kayıt Olmadan Direk Giriş Özelliği

 

Sitemize kolay bir şekilde giriş yapabilmeniz için özenle düşündüğümüz bir planı uygulamaya geçirdik. Hiç bir kayıt işlemi ile uğraşmadan sadece kullanıcı adınızı girerek sohbete başlayabilir ve en iyi deneyimlerinizi yaşayarak kendinize uygun bir arkadaş edinebilirsiniz.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim