• BIST 9676.05
  • Altın 2502.409
  • Dolar 32.5883
  • Euro 34.8536
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

"En Büyük Hedefimiz Bursasporluluk Bilincinin Yerleşmesi"

"En Büyük Hedefimiz Bursasporluluk Bilincinin Yerleşmesi"
Bursaspor Taraftarlar Derneği (Bursaspor TD) yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da en büyük hedeflerinin Bursasporluluk...

Bursaspor Taraftarlar Derneği (Bursaspor TD) yönetimini ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da en büyük hedeflerinin Bursasporluluk bilincinin yerleşmesi olduğunu söyledi.

Başkan Altepe, Bursaspor TD Başkanı M. Kemal Gürmen ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ankara Yolu'ndaki yeni başkanlık binasında gerçekleşen görüşmede, Bursaspor ana gündemi oluşturdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da büyük küçük herkesin Bursasporlu olmasını arzu ettiklerini söyledi. Bursaspor'un kentin en değerli markası olduğunu, Bursa'da yaşayan herkesin bu takıma sahip çıkma zorunluluğunun bulunduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Bursa ile Bursaspor'a sahip çıkmak aynı şey. Bu şehirde kazanıyor ve ekmek yiyorsak, takıma sahip çıkmak gerekiyor. Biz de bunu yerleştirmek için uğraşıyoruz. En büyük hedefimiz, Bursasporluluk bilincinin oluşturulmasıdır. Özellikle gençlerin Bursasporlu yapılmasıdır. İnşallah zamanla o da olacak" dedi.

Başkan Altepe, Bursaspor'da başarı için her şeyin hazır olduğunu ifade etti. İşini bilen ve parayı yönetebilen bir yönetimin işbaşına geldiğini, başarılı teknik kadroyla birlikte takımın çok iyi bir yola gerdiğini belirten Başkan Altepe, "Bu şartlarda Türkiye'nin Barcelona'sı olmalıyız. En kötü ihtimalle UEFA'da oynamalıyız. İnşallah başarılar gelecek. Belediye olarak biz, üzerimize düşeni yapmaya hazırız" diye konuştu.

Bursaspor TD Başkanı M. Kemal Gürmen ise Başkan Altepe'ye Bursa'ya yaptığı hizmetler ve Bursaspor'a verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti. Yeni binanın hayırlı olması dileğinde bulunan Gürmen, 1993 yılından beri derneğe üyeliği olan Başkan Altepe'ye dernek amblemli atkı ile flama hediye etti.

"En Büyük Hedefimiz Bursasporluluk Bilincinin Yerleşmesi"

"En Büyük Hedefimiz Bursasporluluk Bilincinin Yerleşmesi"

"En Büyük Hedefimiz Bursasporluluk Bilincinin Yerleşmesi"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim