• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

En Başarılı İl Belediye Başkanı Ödülü Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya

En Başarılı İl Belediye Başkanı Ödülü Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Golden City Awards 2016 Marka Şehirler Yarışması sonucunda Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı Ödülü'nü...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Golden City Awards 2016 Marka Şehirler Yarışması sonucunda Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı Ödülü'nü aldı.

Uluslararası alanda şehirlerin ve kurumların markalaşmasını sağlayan, şehirlerin tanıtımında önemli rol oynayan dünyanın en önemli yarışmalarından, "Golden City Awards 2016" oylamaları sonuçlandı. Farklı kategorilerde farklı isimlerin ve kurumların yarıştığı oylamada Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü. Başkan Yağcı, ödülünü Altınkent Platform Başkanı Cenap Tuncer ile Altınkent Platform Üyesi Gönül Çağlar'ın elinden aldı.

"YILIN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMEK GURUR VERİCİ BİR OLAY"

En Başarılı İl Belediye Başkanı seçilmiş olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Tabi marifet iltifata tabidir. Çalışmalarımızın, oluşturulan projelerimizin toplum tarafından olumlu şekilde değerlendirilmesi, böyle ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan organizasyonlarla taktire layık görülmesi bizlerin çalışma azmini, gücünü ve kuvvetini bir kat daha arttırıyor. Bilecik; kuruluş ve kurtuluşun şehri. Dirilişin şehri. Hedefimiz Cumhuriyet'imizin 100'üncü yılında inşallah şahlanışın da şehri olması noktasında. Geçmişiyle övünen geleceğe emin adımlarla yürüyen bir marka şehir oluşturma çabası içerisindeyiz. Hemşehrilerimizin teveccühü ile de biz 12 yıldır belediye başkanlığı görevini yapma gayreti içerisindeyiz. Gerek hemşehrilerimizin oylarıyla gerekse böyle belediyecilik faaliyetleriyle ilgilenen Altın Şehirler Organizasyonu gibi organizasyon şirketlerinin düzenlemiş olduğu etkinliklerde halkımızın oylarıyla Yılın En Başarılı Belediye Başkanı seçilmek gurur verici bir olay. İnşallah bundan sonra daha iyiye daha güzele ulaşma noktasında çabalarımız devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim