• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

Emre'den kırmızı kart açıklaması

Emre'den kırmızı kart açıklaması
Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta gördüğü kırmızı kartla ilgili konuştu.

Karşılaşmadan sonra takımların çıkış yaptığı bölümde taraftar formalarını imzalayan Emre Belözoğlu, 85. dakikada gördüğü kırmızı kartla ilgili gazetecilerin sorusu üzerine, "Hakeme, 'Allah sizi bildiği gibi yapsın' dedim. Hakem 'Allah belanızı versin' diye anladı" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli oyuncu, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada ise maç sonunda hakemlerle konuyu görüştüğünü belirterek, "Haksız bir kırmızı kart olduğuna inanıyorum. Küfür etmediğimi herkes bilsin. Zaten benimle ilgili yeterince algı oluşturuluyor. Hakemler kendileri de söylediler. 'Belanı versin' anladığı için attığını söyledi. Ben de öyle bir şey söylemediğimi aktardım" diye konuştu. 

Musa Sow'un penaltı bekledikleri pozisyonunun ardından saha içinde gerildiklerini aktaran Emre, şunları söyledi: 
"İlk sarı kartı bu yüzden gördüm. Yine de üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Hak etmediğim bir kırmızı kart olmasından ve bu şekilde yeniden anılmaktan üzgün olduğumu herkesin bilmesini isterim. Olay tamamen bu şekildedir. Hakemle konuştuğumda, böyle anladığını kaydetti. Yapacak bir şey yok. Tamamen yanlış anlama. Ben ne söylediğimi biliyorum. Bir şey söylemiş olsam, çıkar burada özür dilerim. Yaptığım hatanın karşılığının olması gerektiğini her zaman söylüyorum. 'Belanı versin' veya 'vermesin' arasındaki fark bir küfür olarak algılanıyorsa, o zaman iş başka yerlere gider. Sahada oyuncu kalmaz. Bu cümleler küfür olarak biliniyorsa ve kurallarda bu varsa, söylenecek bir şey yok. Kurallar dahilinde kırmızı kart gerektiren bir şeyse, özür dilerim ama ben bu sözlerin kırmızı kart gerektirdiğini düşünmüyorum." 

Emre Belözoğlu, Eskişehirspor karşısında iyi oynamadıklarını da dile getirerek, "Biz bugün istenilen performansın çok çok altındaydık. Bunu telafi edecek zamanımız var ve bir irade ortaya koymamız lazım" değerlendirmesinde bulundu. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim