• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Emre Çolak'tan flaş açıklama!

Emre Çolak'tan flaş açıklama!
Galatasaray'ın genç futbolcularından Emre Çolak,hedefinin yurt dışında oynamak olduğunu dile getirdi.


Geçtiğimiz sezonda yapabileceklerinin en iyisini yaptıklarını ifade eden genç oyuncu, geçen yıl muhteşem bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Türkiye Kupası’nı aldık, ikinci olduk, Şampiyonlar Ligi’nde güzel bir noktaya geldik. 3 kulvarda mücadele etmek gerçekten çok güç, çok fazla maç yaptık sayısal anlamda. Yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Biz sadece Süper Lig kupasını kaldıramadık, ondan önce iki sezon şampiyon olduk, bir sezonda şampiyon olmama hakkımız olsun. Önümüzdeki sene inşallah 4. yıldızı takacağız, bizden başarısız sonuç gördüklerinde üzülüyor taraftar ama seneye mutlu olacaklar." dedi.

Kendisi adına geçtiğimiz yıl oynadıkları en özel maçın Şampiyonlar Ligi'nde grupta oynadıkları Juventus karşılaşmasını gördüğünü kaydeden Emre Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Benim için en özel maç Juventus maçıydı, inanılmazdı, ancak zaten onlara karşı eskiden beri süregelen bir üstünlüğümüz var. İnanılmaz sevindik hatta Sneijder’ın attığı golden sonra ona ilk sarılan kişi benim, inanılmaz bir histi o maç."

YURT DIŞINA GİTMEK İSTİYORUM

Yurt dışında oynamanın hayatındaki en büyük hedef olduğunu kaydeden genç oyuncu, "Bütün hedeflerime Galatasaray sayesinde ulaştım. Türkiye’de, yurtdışına gitmek, Arda abi gibi oraya gitmek isterim en büyük idolüm de o." diyerek, şöyle konuştu:

"Dünyada en beğendiğim oyuncu istisnasız Lionel Messi, 2. Ronaldo. İnanılmaz büyük bir yetenek, Türkiye’de en büyük futbolcu, takım arkadaşım olduğu için söylemiyorum Selçuk İnan, çok büyük bir yetenek, bunu diğer takımlardaki insanlarda söylüyor. Futbolunu dördüncü beşinci plana atarak söylüyorum, herkese mükemmel yaklaşan yardım eden abilik yapan bir kişi Selçuk İnan. 

Burak Yılmaz benim en sevdiğim abim takım arkadaşım, beni çok seviyorlar. Benden bir saygısızlık görmedikleri için kendi yaş grubuna nasıl yaklaşıyorsan bize de öyle yaklaş biz sana güveniyoruz diyorlar. İki günde bir ararlar halimi hatırımı sorarlar, ihtiyacım var mı diye soruyorlar, dolayısıyla çok iyi yerdeler, konumları çok iyi hak ediyorlar her şeyin en iyisini, karşılığı Allah veriyor onlara da."

Emre Çolak, takım arkadaşları hakkında ise şu değerlendirmeleri yaptı:
Burak Yılmaz: Çok iyi insan çok komik, onu çok seviyorum.
Selçuk İnan: Bir numaralı idolüm, her şeyiyle saha içinde dışında, verdiği nasihatleriyle anlattıklarıyla bir numaralı idolüm.
Semih Kaya: En iyi arkadaşım, altyapıdan Eray’la birlikte kardeşim, sırrımı paylaştığım her şeyimi anlattığım insandır.
Sabri Sarıoğlu: Sabri abi bir tanemiz camia için çok önemli bir kişilik, umarım futbolu Galatasaray’da noktalar.
Melo: Saha içindeki en büyük savaşçımız çok büyük futbolcu, çok önemli oyuncu katkıları çok büyük.
Muslera: takımın en tatlı futbolcusu, her takım oyuncusu onu çok sever.
Hamit: Takımın nasihat kaynağı, abimiz, büyüğümüz, küçüklerine harçlık verir, harçlıklarımızı bayramlarda Hamit abi verir, elini öperiz paramızı alırız hazır getiriyor zaten bayramlarda.
Sneijder: Tam bir 10 numara, kariyeri oynadığı takımlar zaten tek kelimeyle harika, bu sene de attığı gollerle kendini bir kez daha kanıtladı.
Tugay Kerimoğlu: Bizim hocadan ziyade abimiz altyapıdan da hocam olduğu için onunla bağım çok farklı a’dan z’ye bizimle ilgileniyor onu çok seviyorum.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim