• BIST 9550.19
  • Altın 2486.533
  • Dolar 32.5059
  • Euro 34.8109
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Emre Belözoğlu resmen gönderildi

Emre Belözoğlu resmen gönderildi
Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, Fernandao'nun imza töreni sırasında yeni transferler ve Emre Belözoğlu hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, geçen sezonun gol kralı Fernandao'nun imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Her bölgede rekabeti arttırmak için oyuncular alacaklarını söyleyen Terraneo, bir forvet alacaklarını açıkladı.

Farnandao'nun imza töreninde bir kez daha basın mensuplarının Emre Belözoğlu hakkındaki sorularıyla karşılaşan Fenerbahçe Sportif Direktörü, net konuştu.

Hafta içinde Emre hakkındaki sorulara kaçamak yanıtlar veren Guiliano Terraneo, bu sefer soru işaretlerini ortadan kaldırdı.

"Emre Belözoğlu hakkındaki teknik rapor pozitif olsaydı sözleşme yenilenmesi için teklifte bulunulurdu" diyen Terraneo, buna sözleşmesi biten diğer oyuncuların da dahil olduğunu ifade etti.

Emre'yi Galatasaray'dan Inter'e kendisinin transfer ettiğini de hatırlatan Fenerbahçe Sportif Direktörü, "Türkiye ile ilk ilgim Emre'yi transfer ederken olmuştu. Şimdi Türkiye'ye geldim ve yine hep Emre soruluyor. Sadece Emre ile ilgili konuşmak sözleşmesi biten diğer oyunculara da haksızlık oluyor" ifadelerini kullandı.

Guiliano Terraneo, Emre Belözoğlu hakkındaki sözlerini "Profesyonelce işimizi yapmak zorundayız. Biz bütün dünyada oyunculara bakıyoruz, kadromuzu uygun bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularla devam ediyoruz, bazılarıyla etmeyeceğiz. Emre konusu da netlik kazandı böylece." diye tamamladı.

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet adresinden bir açıklama yapılarak, Emre ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Kulübümüz, futbol takımımızın 2015 – 2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptanımız Emre Belözoğu’na, takımımıza vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti.  

Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu’nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe’de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dilendi." denildi.  

 

 

 

Fenerbahçe'ye 2008'de transfer olan Emre, 2012'de Atletico Madrid'e gitmişti. Ancak tecrübeli oyuncu, yarım sezon sonra sarı lacivertli takıma geri dönmüştü. Emre Fenerbahçe'de 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim