• BIST 9709.19
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Emre Belözoğlu kimi aradı?

Emre Belözoğlu kimi aradı?
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, şampiyonluğun ardından Emre Belözoğlu'nun kendisini aradığını söyledi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşarak, dördüncü yıldızı alan ilk takım olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen kupa töreninin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan golcü futbolcu, taraftarlarının güzel desteği altında kupalarını aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Dördüncü yıldızın bize çok yakıştığını düşünüyorum. Dördüncü yıldızı takan ilk takım olmak bize çok büyük gurur, onur veriyor.

Çok güzel bir öz güven verdiğini düşünüyorum. Bu sene acısıyla tatlısıyla zaman zaman çok çok kötü sonuçlarla geçti.

Ama biz hiçbir zaman inancımızı, birlikteliğimizi, kardeşliğimizi kaybetmedik. Arkadaşlığımızın ve birlikteliğimizin nasıl olduğunu bugün de göstermiş olduğumuzu düşünüyorum.

Bizim arkadaşlıkla gelen başarımız var. Yani başarının getirdiği arkadaşlık yok. Bunu gösterdiğimizi de düşünüyorum bu sezon. Çünkü bu sezon çok kötü zamanlar geçirdik ama birbirimizden kopmadık."

Burak Yılmaz, sezon içinde sakatlığı tam iyileşmeden oynadığı için önemli birçok maç kaçırdığını anlatarak, "Kendi hatamdan dolayı bu sezon 6 maç kaçırdım.

Oynama isteğimden, dördüncü yıldızı takma isteğinden 6 maç kaybettim. Sakatlığım tam iyileşmeden oynadığım o maç olmasaydı en az 4 maç daha oynayabilirdim.

Ama sonuçta şampiyon olduk. Şimdi bir kupa maçımız var. Bursa'ya gideceğiz, kupayı da almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sürekli oynamak isteyen bir oyuncu olduğunu anlatan Burak Yılmaz, "İyi oynuyorsun ama sürekli o düzeyde kalmak kolay olmuyor.

Ben bu düzeyde kalmak için çalışacağım. Her zaman gol atmak istiyorum. Her zaman şampiyonluk yaşamak istiyorum. Hedefler bitmiyor. Dördüncü yıldızı taktık, beşinci yıldız yolunda ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de "Dört büyükler" olarak adlandırılan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'da da forma giydiğini hatırlatan golcü futbolcu, "Diğer takımlar da büyük tabi ama benim için en büyük Galatasaray" dedi.

Burak Yılmaz, şampiyonluk için Fenerbahçeli futbolcuların arayarak, kendilerini tebrik ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Ben de geçen sene şampiyon olduklarında onları aradım. Buradan da hepsine teşekkür ediyorum. Başta Emre (Belözoğlu) ağabeye teşekkür ediyorum.

Aradı tebrik etti ve çok da içtendi. Zaten böyle olması gerekiyor. Sizler bizi farklı görmek istiyorsunuz. Bizler saha içinde ezeli rakibiz, saha dışında da ölümüne dostuz. Milli takımdan arkadaşız, ailece de görüşüyoruz. Çok iyi arkadaşlığımız var."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim